BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Har du lyst til at være en del af et bo- og aflastningstilbud for børn og unge i alderen 5-18 år, hvor din faglige viden og forslag til udvikling er velkommen? Motiveres du af at bringe dine pædagogiske kompetencer i spil til at skabe et godt liv for børn og unge? Har du et roligt nervesystem og en stærk mentaliserings evne? Så vil vi glæde os til at byde dig velkommen.
Som pædagog på Agerbo, bliver du tilknyttet en fast gruppe, hvor vi arbejder med 2:1 eller 1:1-normering for børn og unge med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Det er børn indenfor autisme spektrum, ADHD, retardering m.m. og andre komorbiditeter. Normeringen giver mulighed for at fordybe dig i arbejdet med det enkelte barn/ung og arbejde målrettet med de pædagogiske strategier, som du har fastlagt i samarbejde med andre dygtige pædagoger.
Vi arbejder bl.a. efter metoder og faglige tilgange som KRAP, Neuro pædagogik og low arousal. Målet med vores arbejde er altid at øge livskvaliteten, hjælpe med at gøre vores børn og unge så livsduelige som muligt og give dem gode mestringsstrategier når verden udfordre. Vi ved, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores børn og unge. Vi ved også, hvad gode relationer betyder i et barn/ung liv og derfor har vi fokus på at danne nære og trygge relationer til børnene/de unge i vores varetægt.
Vi søger pædagoger til gr. 2 og gr. 3
Gruppe 2
I gruppe 2 har vi fire døgnpladser. Det kan være børn og unge der ligger på et meget lavt udviklingsniveau, så du skal kunne fokusere på og være optaget af de små fremskridt. Flere af børnene kommunikerer kun nonverbalt og har brug for hjælp, støtte eller guidning i alle dagligdags gøremål, herunder også personlig hygiejne. Alle børnene i gr. 2 er mobile. Børnene kan (indimellem – eller ”når dagligdagen udfordrer? kommunikere med grænsesøgende og uhensigtsmæssig adfærd. Det er en stor fordel hvis du har kendskab til at arbejde med sanser, tydelighed igennem kropssprog, motorik og imitation.
Gruppe 3
I gruppe 3 har vi 4 døgnpladser. De 3 af pladserne er samlet i en skærmet og mindre enhed end i resten af huset. Børnene i gruppen har bl.a. brug for verbal og kropslig guidning og tydelige voksne. Børnene kan både kommunikerer verbalt og nonverbalt. Den 4. plads befinder sig et andet sted i huset, hvor vi kommer til at oprette en ny mindre gruppe, hvor der med tiden skal være plads til 2 børn.
Både i gr. 2 og 3 er børnenes udviklingsprofiler meget ujævne, der er ting de er rigtigt gode til og optaget af, og andre dagligdagsting hvor det kræver, at vi som voksne kan motivere, guide og gøre det overskueligt og tydeligt for dem hvad de skal.
Når børnene og de unge oplever, at verden bliver kaotisk og uforudsigelig kan de reagere med verbale udbrud og udadreagerende adfærd.
Du får en arbejdsplads hvor:
- Du gennem videreuddannelse, temadage og kurser udvikler dig fagligt.
- Vi arbejder efter faste dagsstrukturer, men alligevel er der aldrig to dage der er ens
- Der er en nærværende ledelse, som gerne er sparringpartner for dig i det daglige
- Vi er stolte af vores høje arbejdsglæde og gode kollegiale fællesskab
- Du får engagerede og professionelle kollegaer, som brænder for at give de bedste udviklingsmuligheder for børn og unge med særlige behov
- Vi arbejder efter et fast årshjul med personalemøder hver 14. dag, hvor hvert team kan arbejde dedikeret med indsats-flow og pædagogiske mål
- Vi har forskellige mødetider, der giver en vis frihed i dit arbejdsliv. Der er mulighed for selv at vælge mellem weekendarbejde hver 2. eller 3. weekend.
Vi forventer, at du:
- Har erfaring i at arbejde med diagnoser som autisme, ADHD og andre udviklingsforstyrrelser
- Har kendskab til Voksenansvarsloven
- Er fagligt nysgerrig og rummelig i din tilgang til andre mennesker
- Har et roligt nervesystem, hvor du også er bevidste om hvad du selv bringer ind i samspillet, også i konfliktsituationer
- Er reflekterende over egen og kollegaers praksis og kan give og selv modtage konstruktiv feedback
- Bidrager til et godt kollegialt fællesskab – både socialt og fagligt
Information og ansøgning
Der er tale om stillinger på mellem 30-37 timer. Vi arbejder både morgen, aften, weekend og på helligdage.
19. december 2023 er der ansøgningsfrist.
21. december 2023 afholdes der samtaler i løbet af dagen.
1. februar 2024 er der opstart i stillingen.
Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte
- Funktionsleder Shanna Schou på telefon 21 26 77 46
- Teamleder gruppe 2 Maj-Britt Skytte på telefon 20 72 67 76
- Teamleder gruppe 3 Karin Wraae på telefon 20 86 73 15
Ønsker du at blive klogere på Agerbo og vores pædagogiske tilgang, kan du læse mere på Agerbos hjemmeside:
Du er også velkommen til at ringe til os og aftale et besøg.
Løn- og ansættelsesforhold sker ifølge gældende overenskomst med SL eller den faglige organisation, som varetager din professions interesser.
For at kunne løse opgaven, er det nødvendigt, at du har kørekort B og er villig til at bruge det. Har du ikke det, forventer vi, at du indenfor en overskuelig fremtid tager det.
I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Herning Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Døgn & Familiestøtte, afdeling Agerbo, Haugevej, 7400 Herning
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 19-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955096