BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vores nuværende cheflæge har valgt at gå på pension, og vi søger derfor hans efterfølger. Vi søger en erfaren, dynamisk og fagligt velfunderet cheflæge, som sammen med vores chefpsykolog i Socialmedicin og Rehabilitering vil indgå i afdelingsledelsen og stå i spidsen for en tværfaglig og fagligt ambitiøs afdeling med mange engagerede medarbejdere. Du får mulighed for med et rehabiliteringsmæssigt fokus, at præge den socialmedicinske udvikling i Region Midtjylland.
Du er speciallæge i samfundsmedicin med erfaring inden for rehabilitering. Speciallæger i almen medicin eller arbejds- og miljømedicin med væsentlig erfaring inden for socialmedicin og rehabilitering vil også kunne komme i betragtning til stillingen. Du har desuden et flerårigt indgående kendskab til beskæftigelsesområdet og gerne solid erfaring med og kendskab til tværsektorielt samarbejde. Du har evt. også konkret erfaring med udredningsarbejde, og gerne interesse eller erfaring med forskning og sidst men ikke mindst har du flere års erfaring med ledelse.
Vi er en afdeling, hvor faglighed og optimal udnyttelse af ressourcer prioriteres højt og lægger vægt på et anerkendende tværfagligt samarbejde og et godt arbejdsmiljø. Derfor søger vi en cheflæge, der baserer sit lederskab på gode samarbejdsevner, beslutningsdygtighed, åbenhed og fleksibilitet.
Vi forestiller os, at din ledelsesstil er synlig, tydelig kommunikerende, åben og delegerende, og arbejdsformen er struktureret, systematisk og helhedsorienteret. De kommunikative kompetencer er et vigtigt element i forhold til at skabe med-involvering og opbakning til organisatoriske og kliniske spørgsmål og til at skabe gode relationer til eksterne og interne samarbejdspartnere. Vi søger derfor en leder der besidder evnen til at lytte og til at skabe gode relationer. Du skal brænde igennem men samtidig være hensynsfuld, du skal kunne sætte en klar retning og skabe resultater. Sidst men ikke mindst skal du have lyst til at lede og skabe forandringer.
Socialmedicin og Rehabilitering løser primært opgaver i feltet mellem sundhedssektoren og den kommunale sektor og vi arbejder ud fra et bio-psyko-socialt sygdoms- og funktionsevnebegreb på baggrund af WHO´s ICF-model. Afdelingen er organisatorisk placeret i Regionshospitalet Gødstrup, men etableret i to afsnit med hver sin geografiske placering, hvor Aarhus-afsnittet er beliggende i Regionshuset i Aarhus.
Socialmedicin og Rehabilitering betjener kommuner i hele Region Midtjylland med socialmedicinske og psykologiske ydelser inden for beskæftigelsesområdet og i forhold til borgere i den arbejdsføre alder. Afdelingen er altovervejende finansieret ved indtægtsdækket virksomhed gennem levering af kontraktaftalte ydelser samt ad hoc-ydelser til regionens kommuner. Der er tale om såvel kliniske opgaver, som forvaltningsmedicinske uden borgerkontakt. Opgaverne har karakter af undersøgelse, udredning, rådgivning, konsultation og supervision.
Regionsklinikken Klinik for Almen Medicin i Lemvig er organisatorisk og ledelsesmæssigt forankret i Socialmedicin og Rehabilitering. Desuden varetages sekretariatsbetjeningen for det regionale samråd vedr. senabort og sterilisation og endelig er afdelingen også involveret i behandling af voldtægtsramte i samarbejde med Center for Voldtægtsramte under Akutafdelingen på RHG.
Personalet ved Socialmedicin og Rehabilitering består langt overvejende af samfundsmedicinske og almenmedicinske speciallæger, læger under uddannelse inden for det samfundsmedicinske speciale, psykiater og psykologer, hvoraf en del er specialistuddannede. Derudover er der ansat socialfaglige konsulenter, socialsygeplejerske, sekretærer, økonomimedarbejder og AC-fuldmægtig, i alt ca. 90 medarbejdere.
En af afdelingens overlæger er ansat som forskningsansvarlig overlæge med særligt fokus på arbejdsmarkedsrettet rehabilitering, og der er indgået en forskningssamarbejdsaftale med DEFACTUM, Marselisborgcentret, som bl.a. indebærer, at der er ansat en seniorforsker og lektor, som deles af de to afdelinger. Vi har et stort fokus på at bidrage til forskningen inden for socialmedicin og rehabilitering og har, som følge heraf, to læger i afdelingen, der netop er startet på ph.d.-forløb. Derudover er der flere uddannelseslæger, der skriver forskningstræningsopgave under deres ansættelse i afdelingen.
Konkrete arbejdsopgaver for afdelingslederen:
- Lede en afdeling fordelt på flere matrikler
- Indgå i afdelingens daglige ledelse på lige fod med chefpsykologen i ledelses- og strategiarbejde, og sammen med chefpsykologen have det overordnede personaleansvar og ansvar for afdelingens drift, faglige kvalitet og kvalitetsudvikling, foruden sikre overholdelse af aktivitetsmål og budget for afdelingen.
- Indgå i afdelingens driftsledelsesgruppe, der ud over afdelingsledelsen, består af 4 funktionsansvarlige overlæger og 1 funktionsansvarlig psykolog
- Deltage i hospitalets afdelingsledelsesfora med faglige input, perspektiver og sparring.
- Indgå i cheffora med cheferne fra de øvrige regionale socialmedicinske enheder.
- Deltage i halvårlige møder med STAR (Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering) sammen med de øvrige regionale socialmedicinske enheder.
- I et vist omfang deltage i afdelingens driftsopgaver
Du kan læse mere om Socialmedicin og Rehabilitering og vores virksomhedsgrundlag her: Om os - Fagperson Regionshospitalet Gødstrup (regionshospitalet-goedstrup.dk)
Praktiske oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen og hospitalet på: Regionhospitalet Gødstrup (regionshospitalet-goedstrup.dk) eller ved at kontakte lægefaglig direktør Jens Friis Bak på telefon 4093 7985 eller Chefpsykolog Camilla Rasmussen på telefon 2177 9936.
Ansøgning bør indeholde beskrivelse af kompetencer inden for de 7 lægeroller, som vil danne basis for den lægefaglige bedømmelse.
Der vil blive anvendt NEO PI-3 profil i forbindelse med ansættelsesproceduren. Tilbagemelding på profilen er planlagt i uge 10.
Ansættelse fra 1. maj 2024 eller efter nærmere aftale. Tilfredsstillende autorisation og børneattest forudsættes.
Du kan søge jobbet online ved at klikke på "Send ansøgning". Vedhæft ansøgning og dit CV.
Stillings- og funktionsbeskrivelse.
Ansøgningsfrist: 25. februar 2024.
Ansættelsessamtaler finder sted 11. marts 2024.
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Herning Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Region Midtjylland, Hospitalsparken 15, 7400 Herning
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 25-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5980006