Vær med til at styrke ejendomsvurderinger i Skatteministeriet

Profilbillede
dato

Kunne du tænke dig at styrke din faglighed indenfor værdiansættelse af ejendomme og være med til at sikre et stærkt fagligt fundament for de nye ejendomsvurderinger? Så læs med her.

Det er ikke gået ubemærket hen, at Vurderingsstyrelsen i de kommende år bl.a. arbejder med at udsende de nye ejendomsvurderinger og efterfølgende klagebehandling mv. Det er vores opgave at udarbejde vurderinger af alle landets 1,7 millioner ejerboliger samt 500.000 andre ejendomme. Vores mål er at gøre ejendomsvurderingerne mere retvisende og gennemskuelige for den brede befolkning.

Kerneopgaven er ejendomsvurderinger
Du bliver en del af et stort team, som arbejder med værdiansættelse af ejendomme og du vil derfor få en hverdag, som byder på meget sparring og vidensdeling inden for det ejendomsvurderingsretlige område. Kerneopgaven er ejendomsvurdering i alle dens facetter og du vil sammen med teamet være med til at sikre en ensartet juridisk- og vurderingsfaglig opgavevaretagelse.

Vi forventer ikke, at du har faglighed inden for alle de områder vi arbejder med, men det er vigtigt for os, at du udviser engagement og er nysgerrig på området. Vi lægger vægt på et godt onboarding forløb og en grundig oplæring, hvor du igennem tæt sparring med dine nye kolleger kan blive fortrolig med vores sager, som du får mulighed for at fordybe dig i. De primære opgaver du kommer til at arbejde med:

 • Vurdering/værdiansættelse af ejendomme og grunde i det nye vurderingssystem.
 • Klagesagsbehandling
 • Behandling af genoptagelsessager
 • At samarbejde med styrelsens stabskontorer i forhold til principielle og særligt komplicerede sager og problemstillinger
 • At sparre med kolleger og sagsbehandlere på det ejendomsvurderingsretlige område – herunder forvaltningsretlige og skatteprocessuelle regler.
Du kan se frem til et spændende job i en organisation, der er under stadig udvikling, og hvor du kan være med til at gøre en forskel. Vi investerer tid i din udvikling og har stor fokus på trivsel og derfor ønsker vi at sætte rammerne for et godt arbejdsliv, hvor der er god balance mellem arbejde og fritid.

Der er flere veje ind i jobbet
Da vi søger flere nye dygtige medarbejdere, er der flere indgangsvinkler til jobbet.

 • En akademisk baggrund, som Cand.jur, Cand.merc.jur, Cand.Scient.pol eller lignende, hvor erfaring med juridisk sagsbehandling i en anden offentlig myndighed er en fordel, men ikke en betingelse.
 • Professionsbachelor i offentlig administration, professionsbachelor i skat, finansbachelor, finansøkonom eller anden tilsvarende uddannelse, hvor erhvervserfaring med ejendomsvurdering, eventuelt suppleret med en HD, eller sagsbehandling i anden offentlig myndighed er en fordel, men ikke en betingelse.
Herudover lægger vi vægt på, at du:

 • Kan lide selvstændigt at dykke ned i emner og problemstillinger, men samtidig er i stand til at indgå i et teamarbejde
 • Har gode kommunikative kompetencer – både skriftligt og mundtligt
 • Har gode samarbejdsevner og eksekveringskraft
 • Er positiv og trives med kollegaer med forskellig faglig baggrund
 • Kan stå i at arbejde i en politisk styret organisation, hvor hverdagen til tider kan være meget omskiftelig
 • Trives i et miljø, hvor tempoet til tider kan være højt, men hvor vi løfter i flok.
Kontakt og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 4. august 2024. Spørgsmål besvares gerne af fungerende funktionsleder Morten Møller Lauridsen på 7238 7304.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Der kan indgå en case, som en del af forberedelsen til første samtale.

Tiltrædelse er 1. oktober 2024 eller efter aftale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Brændgårdvej 10, 7400 Herning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skatteforvaltningen, Herning, Brændgårdvej, 7400 Herning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6081638

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet