Sygeplejerske til fast stilling til Lindegården Plejecenter

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

7 sygeplejersker og en stor flok engagerede kolleger, der alle dyrker det faglige fællesskab og holdånd, søger dig, der vil være med til at videreudvikle vores dejlige arbejdsplads.
Når du er startet hos os, så har vi et team af 8 sygeplejersker, hver tilknyttet en afd. Vi samarbejder i sygeplejersketeamet om at løse opgaverne og sparrer med hinanden.

Som ansøger til denne faste stilling kan du være med til at sammensætte stillingen – altså hvor mange dagvagter, aftenvagter og/eller nattevagter du ønsker at skulle arbejde. Omkring timetallet er vi også meget fleksible. Det eneste der ligger fast er, at du kan forvente at skulle arbejde hver 6. weekend.
I afdelingen hvortil vi søger en sygeplejerske bor der 16 beboere og der er ud over dig ansat 1 sygeplejerske, social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere. Flere gange om ugen har afdelingen fast tilstedeværelse af terapeuter ift. det fysiske arbejdsmiljø og vejledning til brug af de mange hjælpemidler. Derudover har vi tilknyttet en centerlæge, som kommer fast i afdelingen hver 2. uge.

På Lindegården arbejder vi ud fra Marte Meo metoden og har siden 2019 været certificeret som Marte Meo plejecenter. Der findes på landsplan kun to plejecentre, der er Marte Meo certificeret og de er begge placeret i Herning Kommune.
At arbejde med Marte Meo metoden oplever vi som en stor styrkelse af fagligheden. Metoden er dynamisk og tager udgangspunkt i hverdagssituationer fra praksis, hvor filmoptagelserne gør det muligt at få øje på, hvad der lykkes i de aktuelle samspil og derved give præcis den støtte og hjælp beboeren har brug for til at opnå følelsen af at mestre livet. Marte Meo metoden fremmer trivslen hos beboerne og styrker arbejdsglæden hos personalet

Din arbejdsdag vil være alsidig og vi forventer, at du som sygeplejerske kan bidrage med:

 • At indgå i den daglige helhedspleje herunder sygepleje til beboere med komplekse problemstillinger, tage ansvar for koordinering og strukturering samt prioritere tid og opgaver.
 • Tage lederskab på det faglige område.
 • Gode kommunikative evner og kan skabe relationer præget af respekt, samarbejde og anerkendelse.
 • At sikre dokumentation i Herning kommunes dokumentations system CURA, udarbejde og følge op på sygeplejefaglige handleplaner i samarbejde med kolleger.
 • Sikre kvalitet i medicinhåndtering.
 • Tidlig opsporing af sygdom og forebyggelse af indlæggelser.
 • Tæt og involverende samarbejde med beboerne, pårørende, kolleger, frivillige og tværfaglige samarbejdspartnere
 • Støtte, rådgive, undervise og udvikle med henblik på stadig kompetenceudvikling i personalegruppen samt uddannelsen af studerende og elever i afdelingen.
 • At medvirke til et godt arbejds- og læringsmiljø og have øje for trivsel.

Vi tilbyder dig:
 • En alsidig og spændende arbejdsplads, hvor kompetenceudvikling, trivsel og samarbejde er i fokus.
 • Plads til og respekt for forskellighed.
 • En god introduktion og løbende undervisning.
 • Introduktion til og oplæring i Marte Meo metoden.
 • Åbenhed, imødekommenhed og hjælpsomhed.
 • En arbejdsplads, der vægter værdighed højt.

Tiltrædelsesdato
1. februar 2024 – eller efter aftale

Ansøgningsfrist
17. december 2023. Der afholdes samtaler løbende.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Du er meget velkommen til at kigge ned til en snak eller en rundvisning ved sygeplejerske eller leder. Ring gerne og lav en aftale inden du kommer.

Arbejdstid
30 timer eller efter aftale.

Kontakt
Centerleder Eva Østergaard kan kontaktes på telefon 96 28 56 01 - afdelingsleder Helle Tornvig Andersen på telefon 96 28 56 02.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Plejehjemmet Lindegården, Lindegårdsvej, 7400 Herning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5951080

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet