Studiejob i A la carte køkkener på Regionshospitalet Gødstrup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Synes du ernæring til syge er spændende? Og vil du være med til, at gøre en forskel for patienter og pårørende, så er Regionshospitalet Gødstrup måske din nye arbejdsplads.

Vi sætter patienten i centrum og derfor arbejder vi hele tiden med at blive dygtigere til at lave den mad, syge har behov for og lyst til at spise.

Du får:

  • Studierelevant arbejde.
  • Mulighed for at arbejde med mad til syge. 
  • Mulighed for at arbejde med friske, bæredygtige og økologiske råvarer.
  • Gode kollegaer og ordenlige forhold omkring din ansættelse. 
  • Mulighed for indflydelse på din vagtplan.
  • Et job med mening.
  • Grundig oplæring.

Er du nysgerrig på jobbet? Se medarbejdernes video: 
Ny medarbejder til a la carte køkkener (23video.com) 

A la carte køkkener
A la carte køkkener, er små køkkener, der ligger ude i hospitalets sengeafsnit. Her vil din opgave være at tage imod madbestillinger fra patienter og eventuelle pårørende, anrette og servere maden for patienterne. Din opgave er også egenkontrol, opvask og rengøring. Alle steder har vi fokus på høj faglighed og et godt kollegialt fællesskab. 


Hvad skal du kunne?

  • Du skal studere til professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. 
  • På hospitalet arbejder vi med fastlagte retningslinjer for mad til syge: Det gør vi fordi maden skal tilpasses patientens behov og præferencer. Derfor er det vigtigt, at du kan arbejde efter fastlagte retningslinjer, dokumentation og følge vores opskrifter.
  • Du vil have tæt kontakt til patienter, derfor skal du være social, hjælpsom og serviceorienteret. Jobbet kræver samarbejde med andre faggrupper som fx kliniske diætister, sygeplejersker og serviceassistenter.
  • Vi forventer at du behersker IT på brugerniveau.

Hvornår skal du arbejde?
Din arbejdstid vil fortrinsvis være i weekenden i 12 timers vagter fra ca. 7-19 eller 8-20. Der ud over, kan vi have brug for dig på hverdage om eftermiddagen/aftenen og i ferieperioder. Du kan forvente mindst 12 timer om ugen og mere ved interesse. 

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst.

Vi glæder os til at høre fra dig. Vil du vide mere, så opfordres du til at kontakte os for at få en uddybende snak om arbejdet i afdeling for Ernæring.

Yderligere oplysningerne om stillingerne kan fås ved henvendelse til 

Ernæringschef Lone Viggers på telefonnr.: 7843 4510/2222 8938 eller 
Koordinator for mad og måltider Hanne Vennevold, telefonnr.: 78433954/21835097

Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende børneattest.

Du kan søge jobbet online ved at klikke på “ Søg job”. Vedhæft din ansøgning og dit CV.

Stillings- og funktionsbeskrivelse findes her.

Ansøgningsfrist: Vi læser løbende ansøgninger, og mangler medarbejdere fra omkring 1. juli 2023, så send gerne din ansøgning nu og helst inden den 1. august 2023.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Hospitalsparken 15, 7400 Herning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://midtjob.dk/ad/studiejob-i-a-la-carte-kokkener-pa-regionshospitalet-godstrup/zkknfj/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5849343

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet