SPS-Vejleder til Elever med Funktionsnedsættelser - Herning Skole søger Erfaren og Engageret Kollega

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Til vores dygtige team af SPS-vejledere søger vi en person, der har erfaring med at hjælpe mennesker med dysleksi og/eller en psykisk funktionsnedsættelse ifm. uddannelse.

SPS står for specialpædagogisk støtte, og er et tilbud til elever med en funktionsnedsættelse. Som en del af SPS hjælper vi elever med at udvikle strategier til at støtte indlæring og fastholde faglig viden.

Det gør vi bl.a. gennem hjælp til at skabe overblik i studiehverdagen, struktur på opgaver samt vejledning til lektielæsning. Derudover sparring og vejledning ift. opgaveskrivning, gruppearbejde og eksamensforberedelse. Det kan også være støtte til at integrere kompenserende læse- og skriveteknologi som en naturlig del af skolehverdagen. SPS-vejledningen kan foregå individuelt, i små grupper og som en del af undervisningen.

Vi er på udkig efter en kollega, som har relevant erfaring, og som har lyst til at vejlede elever med forskellige funktionsnedsættelser, fx elever med dysleksi, elever med ad(h)d, elever med indlæringsvanskeligheder. Vi har stor diversitet i vores elevgruppe, og du skal have lyst til at arbejde med både unge og voksne, som har forskellige kulturelle baggrunde.

Din baggrund:

Du kan fx være uddannet socialpædagog, skolelærer, læsevejleder eller ordblindelærer.

Det er en fordel, at du tidligere har arbejdet med ordblinde mennesker og har kendskab til læse- og skriveteknologi, og/eller at du har arbejdet med mennesker med en psykisk funktionsnedsættelse som fx ad(h)d, angst, autisme.

Stillingen er på 14 timer om ugen, og er primært tilknyttet skolens afdeling i Herning.

Ansættelse: Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2024 eller hurtigst muligt derefter.

Ansøgningsfrist er d. 24. juni kl. 12.00 via skolens hjemmeside: http://www.sosumv.dk/om-skolen/job/ledige-stillinger/

Ansættelsessamtaler afholdes onsdag d. 26. juni 2024.

Hvis du inviteres til samtale, får du besked d. 24. eller 25. juni 2024.

Ansættelsesforhold: Løn og ansættelsesforhold i henhold til organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser.

Kontakt for yderligere info:

SPS-koordinator Maia Abildskov Jensen, mobil 23281373, maje@sosumv.dk

Afdelingsleder Lisa Henriette Knudsen, mobil 30283271, likn@sosumv.dk

Om skolen:

På Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland er vores strategi at skabe meningsfulde og involverende fællesskaber mellem både elever, kolleger og vores omverden.

Disse tanker skal vi sætte i spil, når vi uddanner unge og voksne til en fremtid inden for social- og sundhedsområdet samt det pædagogiske område.

I alt godt 130 medarbejdere bidrager hver dag til et levende, dynamisk og mangfoldigt uddannelsesmiljø, som giver vores elever gode rammer for at udvikle sig både fagligt, socialt og personligt.

Læs mere om skolen på: www.sosumv.dk

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

SOCIAL-OG SUNDHEDSSKOLEN, Gullestrupvej, 7400 Herning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068185

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet