Spændende lagerarbejde med fokus på teamwork og personlig udvikling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du på udkig efter et lagerarbejde med mulighed for personlig udvikling i en organisation, hvor der er fokus på teamarbejde? Læs med her!

Om jobbet:

VKAREN.DK søger lagermedarbejdere til spændende virksomhed i Herning. Det er vigtigt med en god fysik, da der er en del tunge løft

Som lagermedarbejder hos denne virksomhed bliver du en del af et team, hvor samarbejde og godt kollegaskab vægtes højt. Du får en høj grad af frihed under ansvar, hvor du i samarbejde med dine kolleger i teamet skal sikre, at alle opgaver løses på bedste vis.

Arbejdstiden er på daghold:

Mandag til torsdag kl. 07.00 – 15.35

Fredag kl. 07.00 – 12.00

Dine primære opgaver vil være:

  • Plukke og pakke varer efter ordresedler
  • Gøre forsendelsen klar til afsendelse
  • Kvalitetssikring
  • Forefaldende lageropgaver
  • Gå til hånde

Vi forventer:

Det er ikke altafgørende for os, at du har erfaring med lagerarbejde – det er dog afgørende, at du har den rigtige indstilling. Du trives godt med fysisk arbejde i højt tempo, har en høj arbejdsmoral, samt går til opgaverne med engagement. Da du i løbet af din dag skal registrere i ERP-system, har du forståelse for IT og tal. Vi forventer, at du taler, læser og skriver dansk, samt kan fremvise en straffeattest. Det er en fordel at du har truckcertifikat, men ikke et krav.

Din profil:

Du er omstillingsparat og fleksibel ift. arbejdsopgaver og mødetider. Du har altid et godt overblik, selv når tingene går stærkt. Dine kolleger kan altid regne med, at du møder ind med en positiv indstilling og en arbejdsgejst, som smitter. Du er mødestabil, kvalitetsbevidst og pligtopfyldende. At følge sikkerhedsreglerne er en selvfølge for dig. Du er ikke bleg for at fortælle en joke, tage en kop kaffe med til en kollega eller blive 15 minutter længere for, at alle kan komme hjem.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en spændende mulighed for et længerevarende vikariat i en velrenommeret virksomhed, hvor der er en sund kultur og godt kollegaskab vægtes højt. Du får mulighed for at udvikle og dygtiggøre dig inden for et arbejdsområde, som du er interesseret i, og du bliver del af et stærk team, hvor der er en uformelt tone. Der er klargjort oplæringsforløb, og du vil blive taget imod med åbne arme din første dag.

Ansøgningen:

Har overstående fanget din interesse, og har du den rette erfaring, så glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV på jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”Lagermedarbejder Herning”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Anne Gøtke på 70 15 20 11 alle hverdage i tidsrummet 9.00-16.00. Vi kalder løbende til samtaler på vores kontor i Fredericia, og ansættelse kan finde sted, før ansøgningsfristen udløber.Øverst på formularen

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

VKAREN.DK - Fredericia, Vesterbrogade, 7000 Fredericia

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071681

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet