Søges: Køkkenfaglige medarbejdere til mad med mening på Regionshospitalet Gødstrup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

2 Køkkenfaglige medarbejdere/ Køkkenassistenter/ernæringsassistenter til afdelingen for Ernæring, Regionshospitalet Gødstrup 

 

Har du lyst til at arbejde med mad til syge og deres pårørende og/eller mad til personale og gæster? 

Vi giver dig mulighed for et spændende arbejde i køkkenerne på sengeafsnittene og i Madhuset, hvor du sammen med de øvrige medarbejdere er med til at gøre en forskel for patienter, pårørende og personale.  

Lige nu mangler vi køkkenfaglige medarbejder i vores afsnitskøkkener og i vores Madhus.


Vi sætter patienten i centrum og derfor arbejder vi hele tiden med at blive dygtigere til at lave den mad, syge har behov for og lyst til at spise. 
 
Du får: 

  • Mulighed for at arbejde med mad til syge med høj kulinarisk og ernæringsmæssig kvalitet. 
  • Mulighed for at arbejde med mad til raske med høj kulinarisk og ernæringsmæssig kvalitet. 
  • Mulighed for at arbejde med friske, bæredygtige og økologiske råvarer. 
  • Gode kollegaer og ordentlige forhold omkring din ansættelse. 
  • Mulighed for indflydelse på din vagtplan. 
  • Et job med mening. 

Er du nysgerrig på jobbet i vores afsnitskøkkener? Se medarbejdernes video: 
Ny medarbejder til a la carte køkkener (23video.com) 

I afdelingen for Ernæring arbejder vi både med klinisk ernæring og mad og måltider. I "mad og måltider" har vi 19 afsnitskøkkener, et produktionskøkken og et Madhus.
 
Afsnitskøkken – a la carte køkkener 
 
Afsnitskøkkener er små køkkener, der ligger i hospitalets forskellige sengeafsnit. De 3 af køkkenerne ligger i de psykiatriske sengeafsnit, de øvrige 16 ligger i somatikken. Du vil komme til at indgå i et team af køkkenfaglige medarbejdere, som hhv. arbejder i afsnitskøkkenerne i psykiatrien og somatikken. I afsnitskøkkenerne er det din opgave at tage imod bestillinger fra patienter og eventuelle pårørende, tilberede, anrette og evt. serverer maden for patienterne. De fleste varme retter bliver produceret i vores produktionskøkken. Vi varetager også opgaver omkring egenkontrol, rengøring og opvask. Alle steder har vi fokus på høj faglighed og et godt kollegialt fællesskab. 

 

Produktionskøkken

Vi har et produktionskøkken i servicebyen. Her produceres mad til patienter, pårørende, personale og gæster. Vi laver det meste fra bunden, undtagen hvis der er andre, som kan lave det bedre end os, så køber vi fra dem.

Produktionskøkkenet benytter sig bl.a. af varmholdt, køle- og frostproduktion. I produktionskøkkenet varetages opgaver omkring produktion af mad, egenkontrol, rengøring, opvask, samt oplæring af ernæringsassistentelever.

 

Madhus

Havens Madhus er beliggende i foyeren. Her serveres mad til personale, pårørende og gæster. Vi har ca. 600 spisende dagligt. I løbet af 2025 skal der etableres en stor køkken- og sansehave på Regionshospitalet Gødstrup. Deraf navnet, Havens Madhus. I Havens Madhus varetages opgaver vedrørende produktion af mad, egenkontrol, rengøring og opvask.

 
Hvad skal du kunne? 
 
På Regionshospitalet Gødstrup arbejder vi med fastlagte retningslinjer for mad til syge. Det gør vi fordi maden skal tilpasses patientens behov og præferencer. Derfor er det vigtigt, at du kan arbejde efter fastlagte retningslinjer, dokumentation og følge vores opskrifter og planer. 
 
I afdelingen for Ernæring har vi tæt kontakt til patienter, personale og pårørende. Derfor ser vi gerne at du gør dig umage og er imødekommende over for alle. Du skal kunne arbejde i relation til forskellige patientgrupper, både i psykiatrien og i somatikken, ligesom du skal kunne arbejde sammen med andre faggrupper, fx kliniske diætister, sygeplejersker og serviceassistenter. 
 

En køkkenfaglig uddannelse som køkkenassistent, ernæringsassistent, professionsbachelor i Ernæring og Sundhed el.lign. er en betingelse for arbejdet i afsnitskøkkenerne og en fordel i relation til arbejdet i Madhuset.

 

Ansøgere som gerne vil arbejde i vores forskellige afdelinger (produktionskøkken, afsnitskøkkener (både i psykiatrien og i somatikken) og Madhus) vil blive foretrukket.
 
Hvornår skal du arbejde? 
 
I afsnitskøkkenerne arbejder vi i tidsrummet ca. 07.00-19.30 alle ugens dage. Det betyder, at du også har mulighed for at arbejde aften og weekend, hvis du har brug for fri i dagtimerne. Derudover arbejder vi i afsnitskøkkenerne med 12-12,5 timers vagter, hvilket giver mulighed for færre ugentligt arbejdsdage.

I Havens Madhus arbejdes der på hverdage og i dagtid.

 
Vi glæder os til at høre fra dig. Vil du vide mere om fx fagområder, kompetenceudvikling og om arbejdet i afdelingen for Ernæring, så ringer du bare. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. 
 
Yderligere oplysningerne om stillingerne kan fås ved henvendelse til funktionsleder for afsnitskøkkener Hanne Vennevold på telefonnr.: 2183 5097 eller ernæringschef Lone Viggers på telefonnr.: 2222 8938.

Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende børneattest. 
 
Du kan søge jobbet ved at klikke på “ Søg job”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. 
 
IT-kompetencer på brugerniveau forventes. 
 
Stillings- og funktionsbeskrivelse findes her. 
 
 
Ansøgningsfrist den 30. august 2024, men da vi ansætter løbende, sender du blot din ansøgning hurtigst muligt.

 
Tiltrædelse 1. oktober 2024 eller efter aftale. 
  
 
Stillingenrne er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Hospitalsparken 15, 7400 Herning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6102049

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet