Skoleinstruktør til Businessuddannelserne

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
Vi søger en kompetent og engageret instruktør til vores skoleoplæringselever i Handelshuset, som skal være med til at skabe et praksisnært uddannelsesforløb for vores Business-elever. Her uddanner vi elever, som drømmer om at arbejde indenfor detail, kontor, handel eller digital handel. Som skoleoplærings-instruktør har du ansvaret for at drive en arbejdsplads, hvor eleverne skal nå de samme mål i uddannelsen som en elev i en ordinær læreplads. Udover den faglige oplæring skal du have lyst til at arbejde med at udvikle elevernes personlige og sociale kompetencer, som ofte kan være springbrættet ud i en virksomhed.

 

Din opgave bliver også at være sparringspartner for eleverne i deres jobsøgning – både i forhold til udformning af CV og ansøgninger, aktiv jobsøgning samt forberedelse til samtale.

Du kommer bl.a. til at arbejde med planlægning af elevernes praktikmål, registrering og opfølgning på fremmøde samt facilitering af elevsamtaler om personaleforhold. Derudover er det vigtigt, at du er med til at sikre en god dialog og kommunikation med eleverne og bidrage til det gode arbejdsmiljø.

 

Din profil og kvalifikationer
Du trives med at omgås unge mennesker og har en naturlig nysgerrighed for dem og deres arbejde.
Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde i et dynamisk og energisk miljø, hvor du fungerer som rollemodel for eleverne. Du formår at trække på din faglige viden fra faget, og du arbejder struktureret og ser muligheder frem for begrænsninger.

 

Vi forestiller os, at du
-    er uddannet inden for detail, kontor- eller handelsfaget, gerne suppleret med relevant efteruddannelse
-    har solid teoretisk og praktisk erfaring inden for faget
-    har erfaring med vejledning af unge mennesker
-    har gode IT-kompetencer i Microsoft 365
-    evt. har ledelseserfaring
-    har en tilgang til eleverne, så du kan møde dem dér, hvor de er.

 

Om Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
Vi er en veldrevet uddannelsesinstitution med ca. 2.500 årselever og ca. 400 ansatte med adresser i Herning, Ikast og Hammerum. Vi udbyder en bred vifte af forskellige tekniske, merkantile og landbrugsrettede erhvervsuddannelser, de gymnasiale uddannelser EUX, HHX og HTX, 10. klasse og kursusvirksomhed. Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere har stor grad af medbestemmelse i forhold til planlægningen af det daglige arbejde, samtidig med at vores medarbejdere skal have en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi tilbyder dig fleksible arbejdsforhold og gode kollegaer, du kan sparre med.

 

Vil du vide mere
er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Lenette Hylleberg på tlf. 3016 9003 til en uforpligtende snak om stillingen.

 

Tiltrædelse, løn & ansættelsesvilkår
Tiltrædelse den 1. august 2024.
Ansættelsen er på fuldtid og sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den forhandlingsberettigede organisation. Betalt pensionsopsparing på 18%.

 

Elektronisk ansøgning
Send din ansøgning samt relevant dokumentation for dine kompetencer og tidligere ansættelser. via knappen "søg jobbet" nederst på siden. Opstår der problemer, kan Heidi Bentzen kontaktes på tlf. 7213 4552.

 

Ansøgningsfrist
Mandag den 6. maj 2024 kl. 09.00
På Herningsholm arbejder vi aktivt for at skabe en kultur, der fremmer værdighed, lighed, inklusion og diversitet, og hvor ingen udsættes for sexisme. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.  https://www.herningsholm.dk/sexismepolitik/

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, Lillelundvej, 7400 Herning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030472

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet