Restaurant Holger – en idé, der faldt på plads

Foto: Restaurant Holger.
dato

Da Betina slog dørene op til Restaurant Holger den 11. januar 2025, begyndte et nyt og hjertevarmt kapitel. På ganske kort tid har restauranten fundet sin plads som et naturligt samlingspunkt for god mad, vin og nærvær – et sted, der er vokset frem af lyst, mavefornemmelse og kærlighed til det gode værtskab.

Åbningen af Restaurant Holger var for Betina mere end blot starten på noget nyt. Det var et bevidst skridt i en ny retning – et ønske om at skabe et sted, der kunne formes med ro, omtanke og personligt præg. Inspirationen kom fra de velkendte Holger-bøger og den særlige følelse af pludselig at lande det helt rigtige sted.

– Det var lidt den der tanke: “Nå ja, det var da her, jeg skulle være,” fortæller Betina med et smil.

Et sted, der hurtigt føltes som hjem.

Fra bygning til levende restaurant

Med stor opbakning fra familie og venner blev der lagt mange timer og meget hjerte i projektet. På få måneder tog stedet form – og forvandlede sig til en levende restaurant, hvor atmosfæren er lige så vigtig som det, der serveres på tallerkenen.

Om dagen byder Restaurant Holger på brunch og smørrebrød i rolige, hyggelige rammer. Når aftenen falder på, forvandles stedet til en stemningsfuld vinbar med et bredt og nøje udvalgt sortiment, og lækre tapas muligheder. Her er plads til at sænke skuldrene, nyde øjeblikket og blive taget godt imod.

Et sted, man har lyst til at vende tilbage til

I dag står Betina i spidsen for et engageret team og en restaurant, der allerede har fundet sin plads hos gæsterne. Ambitionen har hele tiden været klar: Restaurant Holger skal være et sted, hvor folk føler sig hjemme. - Hvor man kan komme forbi, få noget godt at spise og gå herfra med en god oplevelse, siger Betina.

– Vi er her for folk fra Herning. Vi vil gerne være et sted, hvor de lokale kan komme og få noget godt at spise og en god oplevelse, siger Betina.

Hygge, ro og det at blive "kræset om" er nøgleordene – og det mærkes, fra man træder ind ad døren.

Inspiration til at turde springe ud

Betina håber, at hendes rejse kan inspirere andre til at turde tage springet og føre idéer ud i livet. At stole på sin mavefornemmelse, også når det kræver mod og hårdt arbejde.

Restaurant Holger er i dag et levende bevis på, hvad der kan opstå, når man tør give sig tid, lægge hjertet i det og skabe et sted med sjæl.

Læs mere om Restaurant Holger og deres koncept på deres hjemmeside eller følg dem på Facebook.

Kilde: Restaurant Holger
Resturant Holger

Bredgade 14 A, Herning

51 36 89 ..

åbningstider

Mandag - Torsdag: 08:30 - 22:00
Fredag & Lørdag: 08:30 - 00:00
Søndag: 08:30 - 14:00