Restaurant Flammen: Serviceleder i Herning

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du vores nye Serviceleder?

Som serviceleder har du det fulde overblik over og ansvar for forløbet i restauranten på en given aften. I tæt samarbejde med de mange andre kolleger på arbejde sikrer du, at vores gæster er gladere, når de går, end da de kom.

Gå forrest med dit værtskab og udvikl dig som leder. Er du klar til at iføre dig flamme uniform og dit bedste smil, når du sikrer, at alle vores mange gæster får en oplevelse hos os, så de besøger os igen - og igen. Du behøver ikke være faglært tjener eller have 10 års erfaring som leder, for vi lærer dig op i værtskab samt godt lederskab.

Velkommen til restaurant Flammen

Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter – og ikke mindst maver – med en simpel opskrift: en velforsynet buffet krydret med masser af kærlighed i vores værtskab.

Vi leder nu efter vores mellemleder. Hos os får du en kæmpe flok dejlige kolleger, som hver dag giver flere hundrede gæster et godt, solidt måltid mad.

Restauranten og værtskabet er din banehalvdel

Som serviceleder får du den hellige opgave at sikre gæstens oplevelse, når de besøger os. Det gør du, allerede før vi åbner kl. 17, hvor du gør restauranten klar og lægger din plan for driften. Når restaurantteamet møder ind, er det dig, der leder og fordeler dagens opgaver. Du er ligeledes med ude på gulvet, hvor du taler med gæster og kolleger.

På en typisk vagt er det dig, der:

  • Placerer borde og er ansvarlig for bordreservationerne
  • Tager ansvar for aftenens team (værterne) og har det fulde overblik over aftenens forløb i restauranten
  • Samarbejder omkring driften af restauranten generelt
  • Koordinerer med vores Buffet Manager, som har ansvaret for køkkenet
  • Koordinerer og sparrer med General Manageren, som har det overordnede ansvar
  • Sikrer høj gæstetilfredshed

Det skal være sjovt at gå på arbejde

På vores restauranter har vi gjort kål på myten om, at en restaurant skal styres med en hård tone og i et stresset miljø. Vi har ofte travlt, men ikke mere travlt end at vi kan hjælpe hinanden med det klare formål at levere værtskab i verdensklasse – til alle vores gæster. Vi gør os umage med at skabe et stærkt sammenhold og højt humør i teamet.

Den serviceglade og fokuserede type

  • Du har et højt servicegen og lyst til at gøre en forskel for vores gæster
  • Du har erfaring fra restaurations-/service-branchen
  • Du har gerne ledererfaring fra tidligere job, men vigtigst er et godt lederpotentiale, som vi kan bygge ovenpå - du forstår at sprede godt humør og motivere dine kolleger
  • Du er udadvendt, selvsikker og positiv
  • Kan tale, læse og skrive dansk
  • Kan fremvise straffeattest

Vi tilbyder:

  • 10 - 32 timer per uge i gennemsnit
  • Et godt, sundt og travlt arbejdsmiljø med overenskomst med 3F
  • Dygtige og læringsivrige medarbejdere
  • En udfordrende hverdag med et fast koncept
  • En række attraktive medarbejdergoder
  • Opstart snarest muligt

Vi inviterer løbende til samtale, så send os dit motiverede CV vedhæftet ansøgning, billede og relevante bilag allerede nu ved at trykke på ”Søg job” nederst på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig :)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Restaurant Flammen, Skovvangen 57, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://restaurant-flammen.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger/?hr=show-job/163164&linkref=136025&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5909028

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet

Seneste på facebook