Projektleder til Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier

Profilbillede
dato

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
søger projektleder til nyoprettet stilling i vores virksomheds- og projektcenter.
De primære opgaver vil være fundraising, projektledelse og afrapportering på projekter på tværs af Herningsholms mange uddannelser. Som projektleder evner du at sikre fremdrift ved at være positivt vedholdende og systematisk. Du skaber følgeskab omkring projektet, men evner også at arbejde selvstændigt. Som projektleder vil du have mange berøringsflader ind i organisationen.

 

Arbejdsopgaverne er varierede, og det er vigtigt, at du trives med en høj grad af kompleksitet, skarpe deadlines og høje kvalitetsstandarder. Du vil indgå i et team i Herningsholms virksomheds- og projektcenter bestående af fem engagerede og erfarne konsulenter samt to projektledere, der lægger vægt på et positivt arbejdsmiljø og højt humør.

 

Dine ansvarsområder inkluderer
• Fundraising dvs. formulering af f.eks. fondsansøgninger m.v.
• Projektledelse på udvalgte projekter, herunder drift, aktivitet og budgetopfølgning
• Projektafrapportering.

 

Vi forestiller os, at du
har flair og interesse for fundraising og projektledelse. Du er en stærk skriftlig formidler og arbejder typisk meget struktureret og målrettet. I samarbejdet udviser du stærke relationskompetencer og bringer positivitet og en høj grad af professionalisme ind i arbejdsrelationen. Interesse for og eventuel erfaring fra uddannelsessektoren kan være en fordel. Du har en videregående uddannelse på kandidatniveau.

 

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
Vi er en veldrevet uddannelsesinstitution med ca. 2.500 årselever og ca. 430 ansatte med adresser i Herning, Ikast og Hammerum. Vi udbyder en bred vifte af forskellige tekniske, merkantile og landbrugsrettede erhvervsuddannelser, de gymnasiale uddannelser EUX, HHX og HTX, 10. klasse og kursusvirksomhed.

 

Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere har en høj grad af medbestemmelse i forhold til opgaveløsning, og at der etableres en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi vil gerne give dig fleksible arbejdsforhold.

 

Vil du vide mere
Du er velkommen til at kontakte leder af virksomheds- og projektcenter Anita Toft på mobil 2542 4839.

 

Tiltrædelse, løn & ansættelsesvilkår
Tiltrædelse den 1. august 2024 eller efter aftale.
Ansættelsen er på fuldtid og sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den forhandlingsberettigede organisation. Der er betalt pensionsordning.

 

Elektronisk ansøgning
Send din ansøgning samt relevant dokumentation for dine kompetencer og tidligere ansættelser via knappen "søg jobbet" nederst på siden. Opstår der problemer, kan du få hjælp på tlf. 7213 4552.

 

Ansøgningsfrist
Mandag den 10. juni 2024 kl. 09.00.
Vi forventer at afholde samtaler den 13. juni og igen den 18. juni om eftermiddagen.
På Herningsholm arbejder vi aktivt for at skabe en kultur, der fremmer værdighed, lighed, inklusion og diversitet, og hvor ingen udsættes for sexisme. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, Lillelundvej, 7400 Herning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6047545

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet