Online salgskonsulent hos Nielsen Car Group

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du sælge biler? Er du ekspert i billån og serviceaftaler? Og elsker du at snakke i telefon? Hvis du kan sige ja til dette, og samtidig har en stor paratviden om biler generelt så har vi drømmejobbet til dig!

Som online salgskonsulent hos Nielsen Car Group bliver du en del af vores Kundecenter, hvor du kommer til at handle biler, sælge finansiering og rådgive vores mange kunder og besøgende online. Alt det en typisk salgskonsulent gør i vores bilhuse - bare gennem en telefon. Du vil få en rolle i anden række lige bag vores phonere. Her skal du hjælpe os med dels at sælge biler direkte og dels at sende endnu mere kvalificerede emner videre til kollegerne rundt om i bilhusene.

I Nielsen Car Group har vi en stærk online tilstedeværelse. Det udmønter sig i tusindvis af henvendelser via chat, formularer og telefon hver eneste måned. Henvendelser går til hjemmesiderne bn.dk, bilerneshus.dk, motorpoint.dk samt leasing.dk.

I dag sender vi kvalificerede leads videre til vores salgsteam rundt om i vores bilhuse. Vi ser imidlertid et potentiale i at håndtere nogle af disse henvendelser centralt. Det kan være kunder, som bor langt fra vores bilhuse, hvor handlen derfor skal foregå over telefonen. Det kan også være kunder, som har brug for kvalificeret rådgivning omkring bilvalg, finansiering eller tilsvarende inden, under eller efter et bilsalg. Du skal således forsøge at skabe salg blandt kunder, som ikke finansierer deres bil via os, ikke tegner en serviceaftale, eller hvor der på anden måde er potentiale for mersalg.

Mulighederne er mange og potentialet stort. Vores Kundecenter har eksisteret i fem år, men det er nyt for os at have direkte salg i vores Kundecenter. Det er derfor helt essentielt, at du på den ene side evner at gå efter salget, og på den anden side også er en udpræget holdspiller. Det er vigtigt, du får skabt stærke relationer til bilhusene således, at vi spiller hinanden gode og opnår de bedste resultater. Ikke hver for sig, men som et samlet salgsteam.Sæt selv præg på din hverdag Du vil få en dagligdag i vores Kundecenter, som sidder i vores bilhus i Herning. Du er tæt på bilerne og har mulighed for at sparre med både Kundecenter og salgspersonale i huset.

Dine daglige arbejdsopgaver vil være følgende:

  • Bilhandel med kunder over telefonen
  • Rådgivning og opkvalificering af emner til vores bilhuse
  • Salg og rådgivning omkring finansieringer, serviceaftaler og tillægsydelser før, under og efter en bilhandel


Kvalifikationer Vi forestiller os, at du har aktuelt arbejder som salgskonsulent indenfor biler eller andre typer langvarige forbrugsgoder.

  • Påviselige salgsresultater
  • Stor paratviden om biler
  • Interesse for teknik – særligt i relation til elbiler
Allervigtigst: Du må ikke være skræmt af ideen om at tale med kunder via telefon. Du skal kunne trives med at tale i telefon mange timer dagligt.Du kommer ikke til at kede dig! Du får en unik mulighed for at være med til at forme funktionen over tid. Samtidig kan du glæde dig til at arbejde med et af Danmarks største udvalg i brugte biler, masser af emner og gode kolleger.

Vi tilbyder et godt og professionelt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, løn efter kvalifikationer (fast løn og provision) samt en attraktiv pensions- og sundhedsordning.

Du skal være villig til at arbejde, når kunderne er der - det vil også sige weekender. Vi træffer bedst vores kunder sidst på eftermiddagen og i weekender.Sådan søger du stillingen Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Søg stillingen”.

Har du spørgsmål, kan du kontakte teamleder Klaus Dünser på kldu@nielsencargroup.dk / 99291957 eller marketingchef Mikkel Thorn Jensen på mail mikj@nielsencargroup.dk / tlf. 30783030 (fortrolighed er en selvfølge).

Vi glæder os til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Bjarne Nielsen A/S - Herning Silkeborgvej, Silkeborgvej , 7400 Herning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6001125

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet