Økonomiassistent søges til implementering af nyt ERP-system hos AFRY - Bliv en del af et dynamisk og ambitiøst team

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Jobbeskrivelse

Har du erfaring indenfor økonomi og et skarpt blik for systemer og processer? Og kunne du tænke dig at blive del af et dygtigt tværfagligt team, hvor humøret og ambitionerne er tårnhøje? Så er du måske den kollega, vi søger i forbindelse med, at vi står overfor implementeringen af et nyt ERP-system!

Da vi i AFRY står overfor at skulle implementere et nyt ERP-system (Maconomy) og i den forbindelse har vi brug for ekstra ressourcer, til at sikre en succesfuld og professionel overgang. Vi sørger derfor en kollega, der har mod på at hjælpe til i forskellige områder indenfor finans. Stillingen er som udgangspunkt tidsbegrænset og løber frem til sommeren 2025.

Du vil som Økonomiassistent blive en del af vores Finance team som pt. består af 26 erfarne kolleger, der arbejder med alt fra bogholderi, controlling til hele paletten indenfor lønadministration med udgangspunkt fra vores kontorer i Herning, Aarhus, Herlev og Nordhavn. Hos AFRY har Finance i de forskellige Business Units et tæt samarbejde, særlig på mange af vores tværgående opgaver og projekter. Med dig om bord forventer vi, at samarbejdet bliver endnu stærkere.

Om opgaverne

Du kommer i Finance til at indgå i et professionelt fagmiljø, hvor der er fokus på vidensdeling og det gode samarbejde. Din dagligdag bliver præget af gode kollegaer, faglige udfordringer og stor medbestemmelse. Vi står overfor betydelige strategiske tiltag i at samle og udvikle finans i overensstemmelse med vores mål om, at skabe større sammenhængskraft på tværs af forretningen.

I din hverdag kommer du bl.a. til at arbejde med:

 • kreditorbogholderi/debitorbogholderi
 • assistance til timeregistrering, projektcontrolling og finanscontrolling
 • at centralisere finans for alle selskaber i AFRY i Danmark
 • at bidrage til en effektiv overgang i nyt ERP-system Maconomy, der er rustet til fremtidens vækst
 • ensretning af processer samt videreudvikling af eksisterende på tværs af AFRY i Danmark, og håndtering af processen fra A-Z

Kvalifikationer

Du har flere års erfaring indenfor økonomi muligvis en baggrund som Økonomiassistent eller lignende. Desuden vil det være en fordel, hvis du har erfaring fra en større dansk eller international koncern, hvor du har været vant til at arbejde med medarbejdere på flere forskellige lokationer og med dynamiske arbejdsgange.

Som person lægger vi vægt på, at du har særdeles gode kommunikationsevner, kan begå dig i en organisation med mange forskellige interessenter, og har let ved at bygge relationer på alle niveauer i organisationen.

Du er løsningsorienteret, proaktiv og i stand til at handle selvstændigt. Desuden er du detaljeorienteret, og ikke bange for at stå op for din faglighed og sætte den i spil i relevante sammenhænge. Ligesom du har forståelse for, hvordan finans kan understøtte forretningen. - Og så er du en fantastisk kollega!

Yderligere oplysninger

Om AFRY

AFRY er en international ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed med 19.000 dedikerede eksperter inden for infrastruktur, industri, energi og digitalisering. I Danmark er vi omkring 850 kollegaer, der arbejder med byggeri, transport, procesindustri, pharmaindustri, automation, energi og arkitektur.

Vi er et af Nordens største ingeniørhuse og sætter rammerne for en god arbejdsplads, hvor der er tid til at udvikle din faglighed gennem projekter fra A-Z. Vi samarbejder på tværs af fag og landegrænser, og giver dig rig mulighed for at accelerere din karriere.

Sparring, feedback og teamwork er nøgleord i vores daglige arbejde, hvor digitalisering og bæredygtighed er strategiske pejlemærker.

Vi efterstræber en venlig og rummelig kultur med respekt for hinanden. Vi arbejder bevidst med inklusion og diversitet – hos os kan du være dig selv. Og så er vi vilde med fleksibilitet, for der skal være tid til alt det, der giver værdi. Ikke kun på kontoret, men også derhjemme hos familien og vennerne. 

Af andre goder kan vi nævne:

 • afvekslende og varierede opgaver og projekter for store og velkendte private og offentlige kunder
 • interne udviklingsmuligheder i et af landets førende ingeniørvirksomheder
 • et stort tværfagligt netværk af kompetente kolleger at sparre med
 • en god pensionsordning, en tryg sundhedsforsikring samt massageordning
 • familievenlige og fleksible vilkår
 • en sund kantineordning
 • aktive personaleforeninger og sociale arrangementer.

Interesseret?

For at kunne beskytte dine persondata, kan du ikke sende dit CV direkte på mail til os. I stedet skal du bruge linket her på siden, som også sikrer, at dit CV havner det rigtige sted og bliver behandlet fortroligt.

Send dit CV til os snarest muligt, vi indkalder løbende til samtale og stopper processen, når den rette kollega er ansat.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen eller til AFRY som arbejdsplads er du velkommen til at kontakte Diana Jakobsen på Diana.jakobsen@afry,com eller på tlf. 53 38 60 59

At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

AFRY Group Denmark A/S, Viborgvej, 7400 Herning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071473

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet