Lærervikar til Vestervangskolen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vestervangskolen søger en lærervikar i tre måneder

Er du uddannet lærer med menneskelig varme og humor? Har du lyst og vilje til at gøre en forskel for eleverne? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger en fuldtidsansat lærer pr. 1. august 2023 og frem til udgangen af oktober 2023.

Vestervangskolen er en midtbyskole med 70 medarbejdere og ca. 500 elever i 0.-9. klasse. Vi har en specialklasserække med 70 elever med generelle indlæringsvanskeligheder. Derudover har vi en SFO med ca. 200 børn, hvoraf ca. 15 går i special-SFO.
Skolen er en gammel byskole, som har gennemgået en renovering, hvor også vore udearealer er renoveret, så der er god plads til leg, undervisning og trivsel for alle.

Vi har brug for en lærer, som kan undervise i:

  • matematik, natur/teknik, idræt og musik på mellemtrinnet samt
  • musik i de yngste klasser og et par skemalagte vikartimer.

Du vil som lærer på Vestervangskolen blive en del af et godt og hjælpsomt kollegaskab, hvor der er en uformel omgangstone og godt humør.
Vi har en fælles pædagogisk platform (et læringshjul), som er omdrejningspunkt for vores professionelle arbejde. Vi er organiseret i teams, som betyder, at du indgår i et fagligt og kollegialt fællesskab om dit lærerarbejde.

Lyder det som noget for dig, så indsend en elektronisk ansøgning og vedlæg relevante bilag, herunder uddannelsesbevis og CV.

Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside http://www.vestervang-skolen.dk, og du er meget velkommen til at ringe til skoleleder Dorte Georgsen eller viceskoleleder Jes Monrad på telefon 96 28 70 90.

Ansøgningsfristen er søndag den 18. juni 2023 kl. 23.59.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Herning Kommune, Gl. Skolevej 35, 7400 Herning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=2330&ERId=82415

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848596

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet