Kommunikationskonsulent til at styrke synligheden for Aarhus Universitet i Herning

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi ønsker at sætte Aarhus Universitet i Herning på landkortet over for kommende studerende, samarbejdspartnere og andre interessenter. Har du kompetencerne til at skabe synlighed om vores uddannelser, forskning og andre aktivtiter, er du måske den rette til en vigtigt rolle i vores interne og eksterne kommunikation.

Vi søger en kollega der kan begå sig i spændingsfeltet mellem kommunkation og markedsføring, og som er skarp på målgrupper og segmentering. Det er vigtigt, du er nytænkende i forhold til koncepter, content og medievalg og kan sætte det i spil overfor studerende og virksomheder.

Opgaver

Vores nye kommunikationskonsulent skal styrke omverdenens kendskab til Aarhus Universitet i Herning. Du skal kommunikere til mange målgrupper om vores uddannelser, forskningsprojekter, virksomhedssamarbejder og studenteraktiviteter på flere platforme.

Det er afgørende, at du er godt til at skrive, da du i høj grad kommer til at fokusere på rekruttering af potentielle studerende samt nyheds- og forskningsformidling. Du skal ikke være bange for at ‘skyde’ en hurtig SoMe-video, lave et meme eller tage fotos ved et event, da det det vigtigt for os at styrke vores synlighed på SoMe. Vores studentermedhjælpere kan inddrages i arbejdet, og derfor får du ansvaret for at koordinere deres indsats på sociale medier og i forbindelse med events.

Herudover er det væsentligt, at du formår at opbygge gode relationer til studerende, forskere, undervisere, ledelse og interne samarbejdspartnere på tværs af universitet og ikke mindst til vores eksterne samarbejdspartnere herunder erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner, medier mv.

Vores forventninger

Ideelt set har du:
  • Stærke mundtlige og skriftlige kompetencer på dansk og engelsk
  • Erfaring med indholdsprodution til web og SoMe
  • Erfaring med at udarbejde artikler, nyhedsbreve mv.
  • Evnen til at arbejde på såvel det konceptuelle som det udførende plan
  • Relevant videregående uddannelse inden for kommunikation eller markedsføring.Hvem er vi?


Du bliver en del af et institut i konstant udvikling, hvor hverdagen foregår i tæt kontakt med forskere, virksomheder, studie- og karrierevejledere og ikke mindst studerende. Yderligere bliver du en del af instituttets sekretariat, som består af 14 medarbejdere med forskellige fagligheder og opgaver.

Institut for Forretningsudvikling og Teknologi har ca. 1.350 studerende og 90 medarbejdere og er en del af fakultetet Aarhus BSS, som er blandt de største Business Schools i Europa. Vi arbejder tæt sammen med industrien om virksomhedsudvikling og ny teknologi og mange af vores forskningsprojekter udspringer af dette samarbejde. Årligt har vi ca. 500 studerende involveret i virksomhedsprojekter.

Du kan læse mere om Institut for Forretningsudvikling og Teknologi på vores hjemmeside: www.btech.au.dk.

Du indgår også i et fagligt netværk og samarbejde med fakultetets kommunikationsafdeling i Aarhus, som du også kan vidensdele og sparre med i det daglige. Afdelingen leverer en række services til fakultetet, blandt andet inden for kommunikation, karriereaktiviteter, studentermobilitet, efter- og videreuddannelse, internationale relationer samt eksterne relationer til erhvervsliv og alumner.

Arbejdssted

Birk Centerpark 15, 7400 Herning.

Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte sekretariatsleder Mikkel Nørgaard på e-mail: mikkeln@btech.au.dk eller telefon 2486 6362


Krav og vilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 t/ugen med forventet start den 1. september 2024.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Birk Centerpark 15, 7400 Herning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068356

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet