Introduktionsstilling ved Ortopædkirurgi, Regionshospitalet Gødstrup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

En 1-årig introduktionsstilling i ortopædkirurgi ved Ortopædkirurgisk Afdeling, Regionshospitalet Gødstrup, er ledig til besættelse pr. 1. marts 2024 eller efter aftale. 

Stillingen er en uddannelsesstilling i ortopædkirurgi. Uddannelsesprogram foreligger. 

Regionshospitalet Gødstrup
Regionshospitalet Gødstrup er akuthospitalet for den vestlige del af region Midt og betjener befolkningen i kommunerne Ringkøbing-Skjern, Herning, Ikast-Brande, Holstebro, Struer og Lemvig, med et optageområde på ca. 300.000 indbyggere. 

Ortopædkirurgisk afdeling
Ortopædkirurgisk afdeling, Regionshospitalet Gødstrup, er Universitetsklinik for hånd-, hofte-, og knækirurgi, varetager behandlinger på regionsfunktionsniveau indenfor fagområdet håndkirurgi og hovedfunktionsniveau indenfor hofte- og knæalloplastik, idrætskirurgi, børneortopædi, fod-/ankelkirurgi, skulder-/albuekirurgi, samt fællesområderne traumatologi, amputationer og infektioner og tumorkirurgi.

Afdelingen ledes af en cheflæge og en chefsygeplejerske. Den lægefaglige del af afdelingen udgøres af 3 ledende overlæger, overlæger, afdelingslæger og læger i introduktions- og hoveduddannelsesforløb samt læger i klinisk basisuddannelse. Der er ca. 30 læger ansat i afdelingen. Der er en stor ambulant virksomhed og sengeafdeling med 29 sengepladser.

Læger i introduktionsstilling indgår i afdelingens mellemvagtslag (som består af læger i introduktionsstilling og læger i første del af hoveduddannelsesforløb). Mellemvagten er tilstedeværelsesvagt fra 7.45-23.00 alle dage, i 2-skiftet vagt, med dagvagt 7.45-15.15 og aftenvagt 15.00-23.00. Der er således ikke nattevagter. Arbejdsområdet for læger i introduktionsstilling inkluderer mellemvagtsfunktion, inkl. akutte operationer i fællesskab med bagvagt, ambulant funktion, stuegangsfunktion og elektiv operationsaktivitet. Stillingen rummer således store muligheder for praktisk og teoretisk oplæring. 

Afdelingen deltager i den kliniske undervisning af 6. semesters medicinstuderende på kandidatuddannelsen. Afdelingen er meget aktiv hvad angår forskning, og der vil være gode muligheder for at deltage i dette. 

IT-kompetencer på brugerniveau må forventes.

Stillings- og funktionsbeskrivelse

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansættelse er betinget af en tilfredsstillende autorisation og børneattest. 

Yderligere oplysninger vedrørende stillingen fås ved henvendelse til uddannelsesansvarlig ledende overlæge Lone Kirkeby tlf. 78430530. 

Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Søg job”. Vedhæft din ansøgning og dit CV.

Ansøgningen skal være os i hænde senest 26. december 2023. 

Læs mere om et job med drive, dygtige kolleger og muligheder på www.regionshospitalet-goedstrup.dk/job/

 


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Hospitalsparken 15, 7400 Herning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5953796

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet