BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vi søger en dedikeret, kreativ, grønttænkende SOUSCHEF til vores køkken i Højhuset Kulturhotel.
Hvis “jord til bord”, landbrug i baghaven, langbordsmiddage, ærlighed og kærlighed til råvarer, et hotel med højskolehistorie, kultur i metermål og ægte 60’er æstetik giver mening for dig, så skal du læse med her.
Ansvarsområder
Kreativ udvikling af menuer med fokus på økologiske, lokale og bæredygtige råvarer.
Nytænkende og kulinarisk planlægning og brug af egne landbrugsprodukter.
Kvalitetssikring af den gode gæsteoplevelse i samarbejde med restauranten.
Kvalifikationer
Uddannet kok. Erfaring i bæredygtig gastronomi er et plus.
Passion for jord til bord-filosofien.
Faglig indsigt i økologi og anvendelse af sæsonbestemte råvarer.
Vi tilbyder
En unik mulighed for at arbejde i et kreativt køkkenteam, og være en aktiv medspiller i fortællingen om Højhuset- set fra et kulinarisk perspektiv.
Personlig og faglig udvikling i form af intern og ekstern videreuddannelse, ansvar og stor mulighed for at udleve kreative idéer og projekter.
Arbejdstider🥕
Fuldtid; dag/aften/weekend
Send din ansøgning + CV til;
Vi ser frem til at byde dig velkommen i Højhuset.
Med jordnære hilsner
Brita Laugesen
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Herning Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
H H Herning A/S, Højskolevej, 7400 Herning
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 12-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6031673