Ergoterapeut søges til sengeafdelingen for affektive lidelser – Sengeafsnit 3 – Regionspsykiatrien Gødstrup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du ergoterapeut og brænder du for et job, hvor relation er et nøgleord? Er du fleksibel og omstillingsparat og har du lysten til psykiatrisk ergoterapi? Så kan du være den kollega, vi søger til vores arbejdsfællesskab.

Vi søger en dedikeret ergoterapeut, som kan tiltræde pr. 1. juni 2023 eller efter aftale. Stillingen er som udgangspunkt en fast stilling på 37 timer ugentligt. Du skal kunne arbejde hver 3. weekend samt i dagvagter og aftenvagter. 

Sengeafsnit 3 er et specialiseret døgnafsnit, som varetager udredning og behandling af affektive lidelser og personlighedsforstyrrelser. Desuden har vi 2 pladser til behandling af spiseforstyrrelser. Afsnittet har 28 senge. Sengeafsnittet varetager TMC og ECT behandling og arbejder med farmakologiske og non-farmakologiske metoder.

Vi er en afdeling med både nye og erfarne medarbejdere, der har det tilfælles, at vi brænder for at hjælpe vores patienter. Vi er utrolig stolte af vores fag og vores faglighed, men vi lægger også stor vægt på, at vi har det godt med hinanden og trives med vores arbejde. Vi er åbne for nye ideer og arbejder løbende med forbedringer. 

Vi vægter i høj grad balancen mellem privat- og arbejdsliv og giver mulighed for stor indflydelse på egen vagtplan.

Vi tilbyder
- Spændende udfordringer på en fantastisk arbejdsplads
- Verdens bedste kollegaer, der har et stærkt sammenhold
- Mulighed for faglig sparring
- Grundig introduktion og undervisning
- Et godt arbejdsmiljø
- Mulighed for faglig og personlig kompetenceudvikling
- Mentorordning
- Supervision
- Intern kursusprogram

Din profil
- Du har psykiatrisk erfaring og erfaring fra et sengeafsnit foretrækkes
- Du kan belyse relevante kropslige, psykiske og kognitive begrænsninger og ressourcer, samt ressourcer og begrænsende faktorer i omgivelserne, som påvirker patienternes funktionsniveau i hverdagen
- Du har viden om genoptræningsplaner
- Du har viden om sensorisk profil og kan afdække en patients evne til at bearbejde sensomotoriske indtryk og udførelse af daglige aktiviteter
- Du kender til principperne for god miljøterapi
- Du kan samarbejde med forskellige faggrupper
- Du kan bringe dine observationer og erfaringer i spil i den daglige sparring

Yderligere information
Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Maja Skovsgaard Rasmussen på tlf. 8144 5834 eller ledende terapeut Birgit Bech Pedersen på tlf. 3052 1519. 

Du kan læse mere i funktionsbeskrivelsen for ergoterapeuter her.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 3. maj

Ansættelsessamtaler forventes afviklet løbende. 

Lidt mere om os
I Psykiatrien i Region Midtjylland er vi 3.200 medarbejdere fordelt på otte psykiatriske afdelinger for voksne, børn og unge. Regionspsykiatrien Gødstrup er en af de otte afdelinger og her står vi 350 medarbejdere og venter på nye kolleger. Vi går særligt op i høj faglighed, tværfaglig sparring og forskningsbaseret faglig behandling, når vi årligt modtager mere end 250.000 ambulante besøg og behandler over 30.000 patienter. 

Vi bor i nye, flotte rammer 
I vores nye, flotte rammer i Gødstrup vil du få 350 kolleger, og sammen behandler vi 5.000 patienter om året. Vi udreder og behandler alle voksenpsykiatriske lidelser på vores sengeafsnit, hvor vi har 67 pladser, og i vores ambulante klinik. Vi er også tilknyttet NIDO – Center for Forskning og Uddannelse på Regionshospitalet Gødstrup.

Vi giver en god introduktion og mange muligheder for efteruddannelse 
Vi sørger for at klæde dig godt på til dit nye job – blandt andet via introduktionsforløb, kurser og uddannelse. På vores uddannelsesunivers Psykiatriakademiet kan du snuse til alle de forskellige muligheder.  

Vi er nemme at komme frem til 
Det er nemt at komme til Gødstrup, der ligger lige vest for Herning. Motorvejen går lige forbi, og toget stopper lige foran døren. 

Læs mere om os 
Du kan læse mere om Regionspsykiatrien Gødstrup her og Psykiatrien i Region Midtjylland her.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Hospitalsparken 15, 7400 Herning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030485

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet