Elevstilling i Ernæring: Arbejd med mad til syge og deres pårørende

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at arbejde med mad til syge og deres pårørende?
Vi giver dig mulighed for en spændende uddannelse i afdeling for Ernæring.

Vi sætter patienten i centrum og derfor arbejder vi hele tiden med at blive dygtigere til at lave mad, syge har behov for og lyst til at spise.

Du får:

  • Mulighed for at arbejde med mad til syge med høj kulinarisk og ernæringsmæssig kvalitet.
  • Mulighed for at arbejde med friske, bæredygtige og økologiske råvarer.
  • Gode kollegaer og ordentlige forhold omkring din ansættelse.
  • Et job med mening.

Er du nysgerrig på jobbet? Se medarbejdernes video: 
Ny medarbejder til a la carte køkkener (23video.com) 

Produktionskøkken, Afsnitskøkkener og Havens Madhus:

Maden bliver lavet i produktionskøkkenet, hvor du vil indgå i produktionen af kolde og varme retter.
Vi har 19 afsnitskøkkener, som er små køkkener, der ligger ude i hospitalets sengeafsnit. Her vil din opgave være at assistere den kostfaglige medarbejder i at tage imod bestillinger fra patienter og eventuelle pårørende og anrette maden for patienterne.
Det sidste sted er vores Madhus, som serverer lækre retter til hospitalets personale og gæster.
Vi varetager også opgaver omkring egenkontrol, rengøring og opvask. 
Alle steder har vi fokus på høj faglighed og et godt kollegialt fællesskab.

Hvad skal du kunne:

På Regionshospitalet i Gødstrup arbejder vi med fastlagte retningslinjer for mad til syge. Det gør vi fordi maden skal tilpasses patienternes behov og præferencer. Derfor er det vigtigt, at du kan arbejde efter fastlagte retningslinjer, dokumentation og følge en opskrift. 

Du vil have tæt kontakt til patienter, derfor ser vi gerne at du er social, hjælpsom og serviceorienteret. Du skal også kunne arbejde sammen med andre faggrupper, som fx kliniske diætister, sygeplejersker og serviceassistenter.

Der er to ledige elevstillinger pr. 1. august 2024 eller opstart efter aftale.

Adgangskrav og uddannelsesforløb:

Du skal være villig til at tage et grundforløb, være i gang med at tage et, eller have afsluttet et grundforløb, der giver adgang til ernæringsassistentuddannelsen.

  • EUD eller EUX.
  • Uddannelsen har en varighed på op til 3 år – vekslende mellem praktik og 3 skoleperioder på Uddannelses Center Holstebro.
  • Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Kost og ernæringsforbundet.
  • Mulighed for ansættelse som voksenelev efter gældende lovgivning.

Hvornår skal jeg arbejde? 

Vi arbejder i tidsrummet 6.30-14.00 alle ugens dage, enkelte vagter i løbet af uddannelsen kan være til 19.30. Der arbejdes hver 3. weekend.

Praktisk info

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til Conny Storgaard på tlf. nr. 30472445 eller Ernæringschef Lone Viggers på tlf. nr. 22228938.

Stillings- og funktionsbeskrivelsen finder du her.

Du kan søge jobbet online.
Vedhæft din ansøgning og CV.

Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst.
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende børneattest.

IT-kompetencer på brugerniveau forventes.

Ansøgningsfristen:        15. juni 2024
Tiltrædelse:                      1. august 2024 eller efter aftale
Ansættelsessamtaler:   Afholdes løbende

Vi glæder os til at høre fra dig!



Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Hospitalsparken 15, 7400 Herning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052495

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet