Dyrlæger søges til dyrevelfærd og tilsyn i Fødevarestyrelsen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du arbejde for dyrevelfærd og dyresundhed i danske grisebesætninger? Trives du i en varieret hverdag med tilsyn og eksportkontroller? Vil du have et job, hvor du er tæt på landmændene? Så er du måske en af vores tre nye dyrlæger i VeterinærNord i Fødevarestyrelsen.

Som en del af et voksende team vil du få mulighed for at arbejde tæt sammen med dygtige kollegaer og din sektionsleder David. Vi arbejder primært med tilsyn af smittebeskyttelse, dyrevelfærd og medicinhåndtering i grisebesætninger i Midt- og Nordjylland.

Udover teamets opgaver deltager vi et par gange ugentligt - sammen med resten af kollegaerne i VeterinærNord - i eksportarbejdet, hvor vi vurderer dyrs transportegnethed og certificerer eksportdokumenter.

Vi har masser af spændende opgaver og søger derfor tre nye kollegaer med dyrlægefagligheden i orden.

En typisk dag i teamet
Din dag starter som oftest hjemmefra med, at du pakker bilen og gør klar til at tage ud på de planlagte tilsyn. Dagens første tilsyn forløber efter planen og du lykkes med at vejlede besætningsejeren om de ændrede regler om arealkrav. Da du sætter dig ud i bilen, ringer din kollega Lars. Han vil lige have dit perspektiv på, hvordan du vil gribe medicinhåndteringen an. Du kører efterfølgende videre til det næste tilsyn. Ejeren af besætningen er ikke hjemme, så du beslutter dig for at køre videre til en anden besætning, som du alligevel havde tænkt dig at tage forbi i næste uge. Efter tilsynet ringer du til din leder David, for lige at vende et spørgsmål der kom op på tilsynet. Da du kommer hjem, færdiggøre du sagerne, ved at lægge dine billeder, der er relateret til givet sanktioner, på sagerne. Inden du slukker for computeren, noterer du dig adressen for morgendagens eksportsyn, hvor du skal møde ind fra morgenstunden af.

Om os
I teamet er vi meget på farten hver for sig. Vi holder et fysisk teammøde en gang hver 6. uge og er ellers løbende i kontakt med hinanden, når vi sparrer om forskellige oplevelser og faglige udfordringer i dagligdagen.

Vi tilbyder en åben og fri tone i et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor du har mulighed for at præge din egen hverdag. Der vil være gode muligheder for faglig udvikling gennem samarbejde med erfarne kollegaer og løbende efteruddannelse. Vi prioriterer en grundig oplæring, så du bliver fortrolig med de relevante opgaver i stillingen, og kommer til at lære dine nye kollegaer godt at kende.

Din nærmeste leder bliver David, som fortæller følgende om sin ledelsesstil: ”Min ledelsesstil er inddragende, lyttende, motiverende og nærværende. Jeg har fokus på medarbejdernes arbejdsglæde og trivsel, samt det gode samarbejde.”

Team Svin er en del af VeterinærNord, hvor vi er 100 medarbejdere i alt. Vores daglige arbejde udføres i faglige teams med hovedfokusområder såsom svin, kvæg, fjerkræ, beredskab, ABP (animalske biprodukter), transport, smådyr, avlsstationer og zoologiske haver.

VeterinærNord er en del af Fødevarestyrelsen, hvor vi hver dag arbejder for sikre fødevarer og sunde dyr.

”I Team Svin er der både plads til faglig udvikling og work-life balance. Det er uvurderligt og er med til at skabe en moderne arbejdsplads, hvor medarbejderens kompetencer, trivsel og behov bliver hørt” - Sine, kommende kollega

Om dig
Vi leder efter engagerede dyrlæger, der vil arbejde i en myndighedsrolle med at fremme dyrevelfærd og dyresundhed og vejlede besætningsejere samt transportører om korrekt behandling af dyr. Har du erfaring fra svinepraksis, er det en fordel, men ikke et krav.

Du vil trives i stillingen, hvis du nyder vekselvirkningen mellem at kunne planlægge dine egne arbejdsdage, når du f.eks. er på tilsyn i grisebesætninger, og når du udfører planlagte eksportkontroller. Derfor er egenskaber som at have et godt overblik, at være struktureret og fleksibel centrale.

Du vil som en del af jobbet være i kontakt med mange forskellige personer og fagligheder både i teamet, på tværs af VeterinærNord samt når du er på diverse tilsyn og eksporter. Derfor er det vigtigt, at du trives med at omgås og kommunikere med forskellige typer af mennesker, at du har respekt for andres fagligheder og at du motiveres af at samarbejde med andre.

Det vil være en fordel, hvis du har flair for IT og er fortrolig med Office-pakken. Kendskab til journaliseringssystemer som Workzone er en fordel, men ikke et krav – vi sørger for den nødvendige oplæring.

Du skal have en dansk autorisation som dyrlæge samt et gyldigt kørekort til en personbil.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er på fuld tid (37 timer) og vil ske efter gældende overenskomst for akademikere i Staten mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer.

Tiltrædelsestidspunktet forventes at være 1. januar 2025 eller snarest derefter. Stillingerne er med tjenestested i enten Herning eller Aalborg.

Vil du gerne vide mere?
Så ring meget gerne til veterinærchef Flemming Kure Marker (tlf. 7227 5221) eller sektionsleder David Høimark Hjermitslev (tlf. 7227 5034).

Ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og andet relevant materiale online i vores rekrutteringssystem senest den 23. oktober 2024.

Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 44 og 2. samtaler i uge 45.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fødevarestyrelsen, Herning, Rosenholmvej, 7400 Herning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-10-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6123400

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet

Seneste på facebook