Bliv Relationship Manager hos Difko A/S og skab succesfulde investeringsprojekter

Profilbillede
dato

Difko A/S

Merkurvej 1K, 7. sal

DK-7400 Herning

Virksomheden

Difko A/S blev stiftet i 1976 med mål om at formidle attraktive investeringsmuligheder til danske investorer. Difko leverer bæredygtige investeringsprojekter og finansielle ydelser.

Vi foretager investeringer indenfor alternative aktivklasser med en forretningsstrategi om at tage en større del af væksten på investeringsmarkedet – primært indenfor ejendoms- og energiområdet. Hovedområderne er:

 • Ejendomme i Danmark
 • Solenergi
 • Vindenergi
 • Batterier
 • Skov

Difko er med sin 47-årige historie et af Danmarks ældste selskaber inden for udvikling, salg og administration af investeringsprojekter. Difko har udviklet, og sikret finansiering til, danske og internationale projekter for over 30 mia. kr. inden for vindmøller, solenergi samt ejendomme og skove.

Difkos værdier er, at vi er og vil være: Ligetil, Opmærksomme, Ansvarlige og Nyskabende.

Difko er en fond og vores hovedfokus er investorerne. Eventuelt overskud udloddes til bl.a. forskning.

Se mere på https://www.difko.dk/om-difko/.

Stillingen

Som Relationship Manager for Difko har du ansvaret for at betjene virksomhedens mange investorer og sikre en tæt dialog om projekterne. Du vil fungere som direktør, CFO, Asset Manager for en række af vores projekter indenfor Energi, Skov og Ejendomme.

Dit hovedansvar er at investorerne i dine projekter får et godt afkast, har en fast kontaktperson og løbende opdateres.

Opgaven

En stor del af din hverdag vil bestå af kontakt og dialog med virksomhedens mange investorer. Som direktør for de enkelte projekter er du ansvarlig for investorkontakten.

Opgaverne vil bl.a. bestå i:

 • Optimering af investeringsprojekter, herunder forhandling og indgåelse af kontrakter
 • Projektkalkulationer
 • Løbende opdateringer til investorerne
 • Afholdelse af bestyrelsesmøder og generalforsamlinger
 • Deltagelse i og etablering af nye alternative investeringsfonde
 • Udarbejdelse af prospekter og nyhedsbreve

Difko har en FAIF-tilladelse. Relationship Managerens rolle er beskrevet i henhold til FAIF-loven i en porteføljeplejeaftale med de enkelte selskaber.

Difko ønsker en stærk profil, som også behersker de elektroniske medier. I Difko arbejdes der for virksomhedens investorer. Succes måles ikke alene på omsætning, men i høj grad på investorernes afkast og tilfredshed.

Kandidaten

Indgangen til denne stilling kan være flere. Den ideelle kandidat kan have en baggrund som erhversmægler, bankrådgiver, revisor eller lign.

Du har en relevant teoretisk uddannelse inden for økonomi/finans, som gerne må være suppleret med relevant efteruddannelse.

Du har en solid økonomisk indsigt og har haft succes med etablering af længerevarende kunderelationer.

Du har interesse for projektinvesteringsmarkedet.

I kraft af analytiske evner, en markedsorienteret indstilling samt et sundt købmandskab har du udviklet en sikker strategisk og forretningsmæssig forståelse.

Du er i besiddelse af den nødvendige selvtillid til, at du kan optræde forhandlingsvant og overbevisende i relation til eksterne samarbejdspartnere på ethvert organisatorisk niveau.

Du er i praksis en handlings- og resultatorienteret person. Du skaber målrettet aktivitet og følger naturligt op på resultaterne. Du får hurtigt identificeret afvigelser og får korrigeret efter behov.

Du er energisk, ambitiøs og resultatorienteret. Du fremstår levende og inspirerende med en naturlig autoritet. Du er en dygtig kommunikator – i skrift og tale. Du er af natur selvstændig og proaktiv, men samarbejder alligevel med alle niveauer i en virksomhed. Du er klar til forandringer, da Difko kontinuerligt optimerer eksisterende afsætningskanaler og kundegrupper.

Du skaber en behagelig stemning omkring dig. Du tænker strategisk og agerer praktisk.

Uddannelse

Det forventes, at kandidaten har en relevant uddannelse indenfor økonomi/finans, samt faglig indsigt og forståelse

Sprog

Du taler og skriver dansk. Desuden kan du klare dig på engelsk i en forhandlingssituation.

Virksomheden tilbyder

Et spændende job med et bredt spektrum af opgaver og tilsvarende udfordringer i en virksomhed præget af høj faglighed, dybt engagement, godt humør og velordnede forhold. Der er højt til loftet og kort til beslutningerne. Du tilbydes en god konkurrencedygtig løn + bonus, benefits samt mulighed for en ugentlig hjemmearbejdsdag.

Starttidspunkt

Hurtigst muligt

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

TARGET Headhunting ApS, Forskerparken, 5230 Odense M

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052111

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet