Bliv en kreativ og bæredygtig SOUSCHEF på Højhuset Kulturhotel

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi er fortsat i vækst og søger derfor en dedikeret, kreativ, grønttænkende SOUSCHEF til vores køkken i Højhuset Kulturhotel.

Hvis “jord til bord”, landbrug i baghaven, langbordsmiddage, ærlighed og kærlighed til råvarer, et hotel med højskolehistorie, kultur i metermål og ægte 60’er æstetik giver mening for dig, så skal du læse med her.

 

Ansvarsområder

Kreativ udvikling af menuer med fokus på økologiske, lokale og bæredygtige råvarer. Nytænkende og kulinarisk planlægning og brug af egne landbrugsprodukter. Kvalitetssikring af den gode gæsteoplevelse i samarbejde med restauranten.

 

Kvalifikationer

Uddannet kok. Erfaring i bæredygtig gastronomi er et plus. Passion for jord til bord-filosofien.

Faglig indsigt i økologi og anvendelse af sæsonbestemte råvarer.

 

Vi tilbyder

En unik mulighed for at arbejde i et kreativt køkkenteam, og være en aktiv medspiller i fortællingen om Højhuset- set fra et kulinarisk perspektiv.

Personlig og faglig udvikling, ansvar og stor mulighed for at udleve kreative idéer og projekter.

 

Arbejdstider

Fuld tid

 

Ønsker du flere oplysninger om jobbet, kan du kontakte Frank Johansen på 20904635

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen i Højhuset.

Med jordnære hilsner, Frank Johansen

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

TALENTO ApS, Høsterkøb Byvej, 2970 Hørsholm

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-10-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6102595

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet

Seneste på facebook