Bliv en central del af økonomiafdelingens digitale rejse hos mpDenmark

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

mpDenmark søger en bogholder som skal spille en vigtig rolle i økonomiafdelingens digitale rejse i samarbejde med CFO’en samt sikre kvalitet og struktur i de daglige arbejdsopgaver.

Om stillingen

Vi er en solid og datadrevet virksomhed i vækst, med 5 brands, i Danmark og udland. Du overtager et velfungerende bogholderi fra vores nuværende bogholder, som går på pension. Der ligger en opgave i at fortsætte digitaliseringen af bogholderiet og samtidig få udviklet økonomifunktionen med fokus på effektivisering/automatisering. Vi er en virksomhed med store ambitioner og du skal være indstillet på at arbejde i en dynamisk og innovativ organisation, hvor tingene forandrer sig. Udover bogholder og CFO består økonomifunktionen endvidere af en Business Controller.

De primære arbejdsopgaver vil være:

 • Håndtering af vores bogholderi, herunder bogføring af kundeindbetalinger, registrering af kreditorfakturaer samt oprettelse af betalinger i netbank
 • Opfølgning på debitorer, herunder udsendelse af betalingspåmindelser, renteberegning, inkassohåndtering og løsning af opgaver ifm. debitorforsikring
 • Løn og pension, herunder opgørelse og udbetaling af salgsprovision
 • Opgørelse/indberetning af moms, afgifter og told, EU-salg uden moms, One Stop Shop moms samt øvrige listesystemer
 • Udarbejdelse af månedsafstemninger, controlling samt udfærdigelse af månedsrapportering i samarbejde med CFO’en
 • Sikring af finansielle data, herunder også data til brug for vores ESG-rapportering
 • Ad hoc analyser

Kvalifikationer:

 • Har stor interesse for optimering af processor, forretningsgange og digitalisering
 • Arbejder selvstændigt og tilrettelægger opgaver med fokus på deadlines/struktur
 • Er analytisk stærk
 • Har erfaring fra lignende stilling
 • Mestrer Excel samt øvrige Microsoft produkter
 • Er fleksibel, proaktiv/fremsynet og resultatorienteret
 • Er flydende i engelsk, både mundtligt og skriftligt samt har et rimeligt niveau i tysk

Din profil:

Som person er du motiveret af at sikre et solidt grundlag for vores økonomiske rapportering, så vi på baggrund heraf kan træffe de korrekte beslutninger på de rigtige tidspunkter. Du trives i en alsidig hverdag, hvor du indgår i dialog og samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen og kan bidrage til udvikling af virksomheden med fokus på effektivisering. Du tager ansvar for dine opgaver og følger dem til dørs i tæt samarbejde med CFO’en. Du forventes at bidrage med stærke kompetencer indenfor bogholderi, regnskab og løn.

Om mpDenmark:

Hos mpDenmark har vi en flad organisation, uformelle rammer og masser af humor i dagligdagen. mpDenmark har senest udvidet brand-porteføljen med GoBabyGo, og vi har nu følgende brands: mpKids, Melton, GoBabyGo, mpWoman, og Sneaky Fox. Vi er en vækstorienteret organisation som tæller omkring 40 medarbejdere i Danmark. Vi ejer vores fabrik i Letland, og vi håndterer derfor hele værdikæden fra garn til slutprodukt, hvor CSR/ESG er en vigtig del af vores agenda.

Vi tilbyder en arbejdsplads hvor tonen er uformel og det sociale er i højsæde, hvor du ofte vil blive inviteret til diverse arrangementer med dine kollegaer.

Vi ser frem til at høre fra dig:

Dit faste arbejdssted vil være på vores kontor i Herning. Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltænkt tiltrædelse den 1. august 2024.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO, Dennis Bigum, på tlf. 51384939. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt til db@mpdenmark.com og senest den 14. juni 2024. Vi vurderer og afholder samtaler løbende.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

MP DENMARK A/S, Bytoften, 7400 Herning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6066410

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet