Vildt comeback giver Herning f.H-drengene sejren

Profilbillede
dato

Tarm-Foersum GF havde taget turen til Sportscenter Herning, hvor Herning f. H. gjorde det onde ved gæsterne, der blev sendt hjem med cifrene 19-18.

Derfor var det også en tilfreds Ulrik Villadsen træner for Herning f. H., vi fangede til en reaktion på kampen.

Vildt comeback af drengene, som fighter sig tilbage i kampen og får en god sejr. Imponerende at være bagud med 9-14 ved halvleg og kæmpe sig tilbage, når det så håbløst ud. Det var en fornem holdindsats som sikrede 2 point, hvor alle bød ind over hele linjen, og det var stærkt medvirkende til sejren i en intens kamp.

Ulrik havde også et par ord at sætte på sit holds vindende indsats.

Vores angrebsspil kørte igen rigtig godt, hvor vi fik scoret 19 mål fordelt på mange forskellige spillere. Det var dejligt at se angrebsåbningerne lykkedes, og at vi fik spillet til at flyde så alle mand blev farlige. Samtidig stod forsvaret virkelige godt i anden halvleg. Det var en kamp, hvor rigtig mange ting lykkedes.

Herning f. H.s præstation udmundede sig i to point, og træner Villadsen kan ikke være andet end tilfreds med sine spillere.

Nicolaj Larsen spillede en stærk kamp i målet, hvor han især i anden halvleg lukkede fuldstændig af og kun lukkede 4 scoringer ind, godt hjulpet af et super forsvar, hvor alle mand arbejdede benhårdt. Dette dannede grundlaget for sejren.

Malthe Videbæk spillede også en stor kamp, hvor han effektivt satte 4 gode scoringer ind. På centerpladsen styrede Lucka Villadsen kampen, og var stærkt medvirkende til sejren med sine 9 mål.

Målscorere:
Lucka Villadsen: 9 mål
Malthe Videbæk: 4 mål
Ditlev Voss: 3 mål
Viktor Lund: 2 mål
Malthe Marquart: 1 mål

På søndag den 27. februar møder Herning f. H. Tarm-Foersum GF. Kampen fløjtes i gang klokken 16:40 i Tarm Idrætscenter.

Kampens resultat: 19-18 til Herning f. H.
Række: U-13 Drenge A

Kilde: Træner Ulrik Villadsen, Herning f. H. - U-13 Drenge A