Velkommen til Karina Lehmann Skønhedspleje

Foto: Karina Lehmann // Karina Lehmann Skønhedspleje.
Profilbillede

Hos VORES By Herning støtter vi det lokale erhverv i- og omkring byen. Derfor er det fedt at byde velkommen til den erfarne lokale skønhedsklinik: Karina Lehmann Skønhedspleje, som I kommer til at kunne følge tæt her og lære endnu bedre at kende. 

Det er efterhånden 27 år siden, at Karine Lehmann åbnede sin første klinik i Herning i en alder af blot 23 år. Dengang var det under navnet Askepot Hudplejeklinik.

Siden da er der sket meget for Karina, som både har været iværksætter i Hørsholm, har åbnet Karina Lehmann Skønhedspleje, og har grundlagt kosmetologskolen: din KOSMETOLOGSKOLE


din KOSMETOLOGSKOLE // din KOSMETOLOGSKOLE

I klinnikken, Karina Lehmann Skønhedspleje, der så dagens lys i 2010, tilbydes et væld af forskellige skønhedsbehandlinger, såsom fedtfrysning, ansigtsbehandling, Du-lac, Manicure, hårfjerning, Gua Sha og meget mere. Se hele udvalget på hjemmesiden her

For Karina Lehmann Skønhedspleje er det vigtigt at udvikle sig, og af samme grund er hun selv og personalet ofte på diverse kurser indenfor pleje og velvære.

Derfor er behandlingerne hos Karina Lehmann Skønhedspleje også sammensat således at samtlige behov for den enkelte kunde kan opfyldes – herunder ansigtsbehandling, manicure, slankebehandling, detox behandlinger og meget mere, og Karina Lehmann er diplomeret CIDESCO kosmetolog.


Karina Lehmann // Karina Lehmann Skønhedspleje

Udover det store udvalg af behandlinger, så kan der også købes en lang række kvalitetsprodukter hos Karina Lehmann Skønhedspleje. Samtlige af de produktserier de har i sortimentet er nogle, de kan stå 100% inde for, og du kan samtidig være sikker på at priserne også er helt fair.

I produktsortimentet kan du bl.a. finde alt fra ansigtscremer, neglelak, foundation, læbestift og make-up, til parfume, deodoranter og solcreme. Kort sagt vil du kunne finde alt, hvad du skal bruge for at pleje både hud, krop og sjæl.

Fra en af Karinas kunder, Anne Laxholm, dommer i 'Vild Med Dans', lyder det bl.a.: 

"Som dommer i vild med dans skal man gøre sit bedste for at se godt ud blandt de smukke deltagere. Allerede efter min anden behandling hos Karina Lehmann føltes min hud mere fyldig og elastisk og efter 3. behandling begyndte andre at opdage forskellen."

Du finder meget mere om Karina Lehmann Skønhedsplejer på deres Facebookside og hjemmeside, ellers kan du besøge dem på adressen: Banegårdspladsen 4, 1., 7400 Herning.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen