Vaskeægte gyser da Herning f.H. besøgte Skive

Profilbillede
dato

Herning f. H. U-13 Pige AA lagde en målrettet indsats for dagen ved søndagens opgør mod Skive fH, da mandskabet besøgte Kulturcenter Skive.

Desværre tabte Herning f. H. med 20-18 til modstanderne, hvilket Jacob Rafn havde følgende reaktion på:

Endnu en gyser mod Skive, hvor vi desværre ikke havde heldet med os med dommerne til sidst. Man skal ikke give dem skylden, man må bare sørge for at komme nok foran, så det afgørende ikke bliver fejlkendelser i det sidste minut.

Rafn understreger, at præstationen kan forbedres:

Ud af alle de hold vi har mødt her efter jul, så har de puljens bedste spiller. Det vidste vi godt på foran, men hun lykkes med at lave mindst 10 mål og 5-6-7- assist.

Kampen ender som sagt med, at Herning f. H. må tage hjem uden point, men Jacob Rafn fremhæver dog:

Idun spiller hendes bedste kamp i år, har modet til at prøve og hun laver et par flotte mål. Vi vil også fremhæve Karoline. Hun spiller en mindre god 1. halvleg, hvilket vi får snakket om i pausen, og så vender hendes spil og hun spiller en stor og flot 2. halvleg.

Alberte bliver skadet med fingeren, men kommer ind igen og spiller fantastisk resten af kampen. Til sidst så er det altid dejligt med Amalie på mål; det er fantastisk med hende på målet.

På lørdag den 5. marts møder Herning f. H. Søndermarkens IK. Kampen fløjtes i gang klokken 14:30 i Liseborgcentret.

Kampens resultat: 20-18 til Skive fH
Række: U-13 Pige AA

Kilde: Jacob Rafn, Herning f. H. - U-13 Pige AA