Undervisere søges til HHX i Herning med fokus på afsætning og virksomhedsøkonomi

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier - Genopslag
søger undervisere til HHX i Herning i afsætning og virksomhedsøkonomi eventuelt i kombination med et eller flere andre gymnasiale fag. Afsætnings- og virksomhedsøkonomifaggruppen glæder sig til at få nye kollegaer, som også vil gå aktivt ind i faggruppesamarbejdet, i klasseteamsamarbejdet og i flerfaglige forløb.  

Måske er du ansat på det private arbejdsmarked og overvejer et sporskifte, måske har du allerede erfaring fra undervisningsverdenen, eller du er måske færdig med din kandidatuddannelse og vil gerne prøve kræfter med undervisning.
Det vigtigste for os er, at du har lyst til at arbejde med motiverede unge mennesker, der hver dag møder ind med en forventning om at blive set og at blive klogere.

 

Det er dog et krav, at du har afsluttet en videregående uddannelse inden for det økonomiske område på minimum kandidatniveau.
Vi tilbyder et job med en stor grad af selvstændighed og frihed, som bl.a. vores kollegaer med mindre børn er meget glade for.

 

Vi prioriterer udviklingsarbejde og input fra erhvervslivet højt, så der er også mulighed for at arbejde med projekter og virksomhedskontakter ved siden af undervisningen.  

 

Om Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
Vi er en veldrevet uddannelsesinstitution med ca. 2.500 årselever og ca. 400 ansatte med adresser i Herning, Ikast og Hammerum. Vi udbyder en bred vifte af forskellige tekniske, merkantile og landbrugsrettede erhvervsuddannelser, de gymnasiale uddannelser EUX, HHX og HTX, 10. klasse og kursusvirksomhed.
Vi stræber konstant efter kompetencer og ressourcer fra den øverste hylde, så uddannelsestilbuddene hele tiden er blandt landets bedste. Vi kombinerer høj kvalitet i undervisningen med tillid og respekt blandt elever og ansatte.

 

Du vil blive tilknyttet gymnasieafdelingen i Herning, hvor vi har både HHX- og HTX-elever. Vi har ca. 75 undervisere ansat, og fagpaletten spænder fra afsætning og virksomhedsøkonomi over dansk og samfundsfag til fysik og teknologi. Alle lærere har egen kontorplads på et lærerkontor med fagfæller. Vi har en uhøjtidelig dialog i hverdagen, og vi er altid åbne for gode ideer og nye input.  

 

Vil du vide mere
Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om stillingen, kan du ringe til uddannelsesleder Morten Harde Clausen på mobil 2542 4511.

 

Tiltrædelse, løn & ansættelsesvilkår

Tiltrædelse d. 1. august 2024. Ansættelserne kan være på fuld tid, deltid eller som timelærer. Ansættelserne sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den forhandlingsberettigede organisation.
 
Elektronisk ansøgning
Send din ansøgning samt relevant dokumentation for dine kompetencer og tidligere ansættelser via vores hjemmeside. Skulle der opstå problemer, kan du få hjælp på 7213 4552.

 

Ansøgningsfrist
Tirsdag den 25. juni 2024 kl. 9.00. Vi indkalder løbende til samtaler.
På Herningsholm arbejder vi aktivt for at skabe en kultur, der fremmer værdighed, lighed, inklusion og diversitet, og hvor ingen udsættes for sexisme. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.
Læs mere om Herningsholms værdier og vores sexismepolitik på vores hjemmeside her: https://www.herningsholm.dk/sexismepolitik/

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, Lillelundvej, 7400 Herning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6066466

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet