Ugens bolig i Herning

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Bjødstrupvej 41, Hammerum, 7400 Herning

Dejlig villa med altan og skøn have

Velkommen til en velholdt villa i to plan beliggende i Hammerum midt imellem Ikast og Herning. I vil blive en del af et fredeligt kvarter med kort afstand til de daglige indkøb og en integreret daginstitution, mens flere skoler befinder sig længere inde i byen.

Ejendommen har en flot have med to terrasser, hvoraf den ene er delvist overdækket. Her kan I nyde de varme sommerdage ganske uforstyrret, da haven er lukket af med en hæk ud til vejen, og på første sal får I endnu en afslappende plet i form af en sydvestvendt altan med udsigt over kvarteret. En garage sørger for, at bilen kan stå i tørvejr, og der er plads til flere biler i indkørslen, som er belagt med fliser. Huset, der er fra 1973, er løbende vedligeholdt - blandt andet med mahogni vinduer og døre fra 2008, og I får en bolig på 195 m2 fordelt på to plan.

I Hammerum finder I alt, hvad familien har brug for i hverdagen, og I vil blive en del af et velfungerende lokalsamfund med skole, daginstitution og flere indkøbsmuligheder. I Hammerumhallen kan I dyrke flere idrætsgrene, mens friluftsbadet gør det muligt at koble helt fra og køle helt ned i sommermånederne. Byen har gode forbindelser til de større byer i nærheden, hvor I fra den lokale togstation kan komme til både Ikast og Herning, og dertil er der nem adgang til motorvejen, hvor I finder flere tilkørsler inden for to-tre kilometer.

En rigtig god villa til børnefamilien – kontakt os gerne for en fremvisning.

Se flere billeder af boligen her 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Herning