Ugens bolig i Herning

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Ravnsbjerg Toft 4, Gjellerup, 7400 Herning

Indflytningsklar familievilla med dobbelt garage og solrig have
Lidt øst for Herning i skønne Gjellerup finder I denne moderniserede etplansvilla, hvor troldtekt lofter, ovenlysvinduer, et fantastisk køkkenalrum og en dobbelt garage blot er et udpluk af villaens mange kvaliteter. Her kan børnefamilien slå sig ned og boltre sig på den rigelige plads ude såvel som inde. 

Ad den rolige villavej præsenterer den gule murstensvilla sig flot med det sorte tag fra år 2016 og den minimalistiske indkørsel, der både råder over en dobbelt carport og en dobbelt garage. Her er således masser af plads til både familiens og gæsters køretøjer, og den gode plads fortsætter om i den nordvestvendte have, der smukt omkranses af grønne hække. På den store plæne kan børnene spille bold, eller I kan opsætte trampolin, gyngestativ mm. Derudover kan I om sommeren nyde en rolig stund på den solrige terrasse, mens grillen varmer op.

Fredeligt villakvarter
Med Ravnsbjerg Toft 4 bosætter I jer i et fredeligt villakvarter omkranset af naturen. Desuden får I indenfor en radius af to kilometer både skole, børnehave, vuggestue og indkøbsmuligheder, der kan nås via de trygge stisystemer, og yderligere kan turen til arbejdet hurtigt klares via Herningmotorvejen. Lige netop hér går villa og beliggenhed op i en højere enhed, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Herning