TV Midtvest og Arbejdernes Landsbank dækker FCM's pre-season

Foto: FC Midtjylland
Profilbillede

FC Midtjylland har indgået en aftale med TV MIDTVEST, som giver tv-stationen rettigheder til at vise alle førsteholdets træningskampe. Aftalen er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank.

FC Midtjylland har indgået en aftale med TV MIDTVEST, som giver fans og interesserede mulighed for at følge klubbens træningskampe gratis. Aftalen betyder, at alle førsteholdets fire træningskampe vil blive vist på tværs af TV MIDTVESTs platforme, herunder app, web, og tv.

Fans kan forvente ekstra indhold som optakts-, pause- og nedtaktsstudier, flere kameravinkler, og interviews med spillere, trænere og andre interessenter.

Journalist Dan Hirsch Sørensen vil kommentere kampene med forskellige medkommentatorer. Målet er at gøre streamingen af træningskampe mere tilgængelig og bedre end nogensinde før.

– I FC Midtjylland går vi altid nysgerrigt til værks, og vi arbejder løbende på at optimere vores digitale tilstedeværelse. Nu etablerer vi et interessant samarbejde med et regionalt fyrtårn, der ligesom FCM konstant ønsker at udvikle og forbedre sig, siger kommunikationschef i FC Midtjylland, Mads Hviid Jakobsen og fortsætter:

– Vores ambition er at gøre oplevelsen af vores træningskampe endnu bedre. Aftalen med TV MIDTVEST giver os mulighed for at øge kvaliteten af udsendelserne med studie, interviews, kommentatorer og flere kameraer. Vi så, hvor godt samarbejdet blev taget imod, da vi sammen med Arbejdernes Landsbank og TV MIDTVEST i sommer viste vores Champions League-kvalifikationskamp mod Benfica, og det ønsker vi nu at bygge videre på.

– Vi ser en stor kontaktflade mellem vores region og TV MIDTVESTs sendeområde. På vores egne platforme har vi i forvejen godt fat i de yngre segmenter, mens TV MIDTVEST når ud til et bredere publikum. Med denne aftale når vi både bedre og bredere ud og skaber et gratis tilbud til gavn for alle med interesse for FCM, siger Mads Hviid Jakobsen.

Aftalen om at vise træningskampe er blevet muliggjort takket være et sponsorat fra Arbejdernes Landsbank, der netop er blevet kåret til danskernes foretrukne bank for 14. år i træk. Det betyder, at Arbejdernes Landsbank fungerer som kommerciel partner i projektet, mens TV MIDTVEST agerer som mediepartner i pre-season dækningen.

Det er gratis for alle
Fælles for de fire træningskampe i opstarten er, at interesserede ikke skal betale for at se dem. De fire kampe vil være frit tilgængelige på TV MIDTVESTs app og hjemmeside, og vil også blive sendt live og i genudsendelse på tv.

Direktør for TV MIDTVEST, Lone Sunesen, ser store muligheder i aftalen med FC Midtjylland og glæder sig til at præsentere kampene for fans og interesserede.

– Vi laver indhold til midt- og vestjyderne lige netop der, hvor de er. Det er her er en utrolig spændende mulighed for os, og vi ved, at der er stor interesse for de tre superligahold i vores sendeområde. Derfor søger vi hele tiden nye baner at spille på i forhold til at give vores brugere en bred pallette af oplevelser. Det her kunne muligvis blive starten på flere af den her type partnerskaber, siger Lone Sunesen og fortsætter:

– Og så er der også en god journalistisk historie i at zoome ind på FC Midtjyllands forberedelser forud for en vigtig forårssæson, hvor der venter en interessant kamp om at blive en del af toppen i Superligaen og spille sig iblandt Europas 50 bedste hold inden 2025.

Peter Froulund, Branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, udtrykker også glæde over, at banken igen er en aktiv del af et spændende projekt med FC Midtjylland.

– Vi ser utroligt meget frem til endnu en unik og spændende aftale med FCM. I et år hvor der har været en ekstremt lang vinterpause, ved vi, at mange tørster efter fodbold. Da FCM gav os denne mulighed for at kunne hjælpe klubbens fans med at overvære vinterens kampe, var det en let beslutning at være med, siger Peter Froulund og fortsætter:

– Det her er endnu et godt eksempel på, hvordan vores samarbejde hele tiden udvikler sig, så der kommer nye og spændende vinkler til gavn for både os, FCM og klubbens fans.

Mulighed for at se St. Pauli - FCM
Lørdag den 21. januar spiller FC Midtjylland deres første træningskamp, når de møder tyske FC St. Pauli på Millerntor-Stadion i Hamborg. Kampstart er kl. 13.30, og TV MIDTVEST vil sende live med optakt en halv time før kampstart.

Fans kan se både optakt, selve kampen og den efterfølgende nedtakt på TV MIDTVESTs app, ved at downloade appen gratis. Kampen vil også blive vist direkte på TV MIDTVESTs hjemmeside og tv-kanal.

Kilde: FC Midtjylland / Christian Rothausen