Træd ind i barfodsindianernes verden: En unik saunagus-oplevelse i Herning Svømmehal

Tema-gus hos Herning Svømmehal
dato

Herning Svømmehal inviterer alle svømmere og saunagus-entusiaster til en unik oplevelse lørdag den 17. februar kl. 15.00.

Saunagus-oplevelsen, der er en del af en række lørdagstemaer, vil denne gang tage deltagerne med på en rejse ind i barfodsindianernes verden.

Hver lørdag tilbyder Herning Svømmehal et nyt tema, der forvandler saunaen til en unik fortælling. Denne lørdag er ingen undtagelse.

Med temaet 'Barfodsindianerne' vil gusmesteren guide deltagerne gennem en berigende rejse, der byder på en dyb forbindelse med naturen og en atmosfære af ro og afslapning.

Deltagerne vil få mulighed for at opleve duften af krydderier, lyden af naturen og en følelse af dyb afslapning, som barfodsindianerne har kendt til i århundreder.

Det er en ærefuld sti, der omslutter deltagerne med varme og harmoni. Efter den sidste gus kan deltagerne nyde lette snacks og frugt ved undervisningsbassinerne.

Prisen for denne unikke oplevelse er den almindelige entré plus kr. 75,-. Tilmelding kan ske i receptionen eller ved at ringe til +45 96 28 86 85.

Der er kun plads til 50 personer, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder.

For mere information, besøg Herning Svømmehals Facebook-side.