Talende billedrammer og bamser med hjertelyd hitter

Foto: Hjertelyd . Indehaver af Hjertelyd, Helle Borgstrøm Nielsen
Profilbillede

I klinikken med tid og hjerterum, bringer scanninger og hjertelydsbamser varme i de kolde måneder. Sammen med indehaver Helle Borgstrøm Nielsen ser vi tilbage på det seneste år i Herning-virksomheden.

Hjertelyd scanner gravide med fokus på ekstra god tid og tillid, så forældrene kan føle sig trygge i graviditeten. 

“Folk har stadig brug for muligheden for et ekstra kig til baby engang i mellem. Især de tidlige scanninger giver så meget mening. Langt de fleste går glade fra klinikken, forvisset om at deres graviditet er kommet godt fra start," fortæller ejer og sonograf Helle. 

Og mange medbringer familien i klinikken, uddyber Helle:

"Det er altid hyggeligt, når hele familien samles omkring en scanning af den lille ny. Vores kønsscanninger og 3D/4D scanninger er som altid populære. Foråret 2023 byder på store nyheder i klinikken. Det er dog for tidligt med afsløringer."

Det er desværre ikke alle, der får lige gode nyheder, men alligevel oplever Helle, at det bringer værdi.

"Enkelte får nedslående nyt, men oftest er tilbagemeldingerne også her, at det var godt at få vished. De fleste vil hellere have den dårlige besked tidligt i forløbet, da der er en meget hårdere besked at modtage til 12 ugers scanningen, hvor tilknytningen til det kommende barn allerede er fremskreden."


Foto: Hjertelyd // På klinikken skal der være god tid til at nyde oplevelsen 

Hjertelyd scanningsklinik har haft et år med mange lyspunkter, selvom der i nogle perioder også har været udfordringer: 

“Der kom lige en lille stilstand i august/september måned, hvor jeg kunne mærke, at folk passede lidt på pengene. Men efter at vi alle har holdt vejret lidt, tror jeg, de fleste igen ser lidt lysere på tingene. Så jeg oplever, at folk prioriterer en scanning, for trygheden og glædens skyld," fortæller Helle og uddyber:

"De fleste leverandører har hævet priserne lidt, men indtil videre sker der ikke prisstigninger her i klinikken."

Helle Borgstrøm Nielsen har haft forretningen i 7 år. Hun ser frem mod julen, hvor der sker små mirakler i klinikken:

“Nu nærmer juletiden sig, og det er altid en meget travl tid i klinikken. Især den sidste uges tid op til helligdagene, hvor man skal samles i familien - her vil mange rigtig gerne afsløre deres store nyhed; at et lille nyt familiemedlem er på vej."

"Der er en helt speciel, magisk stemning omkring juledagene i familiens skød, der bare indbyder til store overraskelser - enten nyheden om familieforøgelse eller det lille barns køn. Bliver bedste- og oldeforældrene beriget med en lille pige eller dreng?" fortæller Helle. 

Det helt nye og hotte i år er en talende billedramme fra Unmute, som er kendt fra Løvens Hule.


Foto: Hjertelyd // Unmute billedramme med lyd 

"Det er en talende billedramme af det kommende barn med hjertelyden eller måske en hilsen fra de kommende forældre. Så kan man på en sød og meget unik måde breake den store nyhed. Måske en god advents eller julegave idé?" foreslår Helle og kommer med andre bud på gaver:

"Vi har også de kære Hjertelydsbamser, hvor babys egen hjertelyd afspilles ved at trykke på bamsens mave. Udvalget af bamser varierer, men de fleste kan ses på hjemmesiden.”

Det er rent faktisk sådan, at hvis kommende bedsteforældre skulle ønske at give en unik gave i form af en scanning af den lille, så er det også muligt at købe et gavekort i klinikken. Her skal man blot tage kontakt til klinikken for yderligere information.


Foto: Hjertelyd // Det er nu muligt at bevare ‘den største lille lyd i verden’ i et sødt minde; en kær lille bamse, som måske også bliver et kært eje for barnet selv.

Klinikken har åbent til og med 23. december og igen 28. 29. og 30. december.

Du finder meget mere om Hjertelyd scanningsklinik på deres Facebookside.

Besøg Hjertelyd scanningsklinik på adressen Vejlevej 1 i Herning 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Hjertelyd - scanningsklinik for gravide