Tag med til bogreception på Herning Bibliotek: Smagserindringer ved Yvon Lefeuvre

Foto: Herning Bibliotekerne . Kokken Yvon Lefeuvre vil denne mandag fortælle om tilblivelsen af sin sin kogebog "Smagserindringer".
Profilbillede
dato

Mandag den 22. august 2022 kan du høre om, hvordan tilblivelsen af en kogebog kan hjælpe gennem en livskrise.

Kom og hør Yvon Lefeuvre, som er kok i Centrale (bibliotekscaféen), fortælle om tilblivelsen af sin kogebog, "Smagserindringer".

Efter Yvons beretning kan kogebogen købes og blive signeret.

Kogebogen indeholder 750 opskrifter på fransk mad og er krydret med knap 500 børnevenlige håndtegninger. Bogen fylder 1200 sider, og alt er håndskrevet.


Foto: Herning Bibliotekerne 

Det er en iøjnefaldende kogebog, der med en filosofisk tilgang opfordrer til at tænke på madkultur, sundhed og madspild. Bogen er skrevet til slægtninge og andre madglade mennesker og vil sprede glæde i køkkenet og give lyst til at bruge alle sanser og kreativitet.

Det har taget Yvon fire år at skrive bogen, og tilblivelsen af bogen har fungeret som terapi efter en kræftsygdom, hvor Yvons smagsløg blev skadet.

Yvon er født ved Loire-floden i Frankrig i 1960 og er uddannet på en fransk Michelin-restaurant. Han har boet i Danmark siden 1980.

Alle er velkomne til deltage. Det er gratis og der er ikke tilmelding.

Tid:
Mandag den 22. august 2022 – kl. 16:00 - 17:00

Sted:
Herning Bibliotek 

Pris:
Gratis 

Kilde: Herning Bibliotekerne
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.