Svend Lund Larsen: "Vi kommer til at ligge i toppen"

Profilbillede
dato

For Svend Lund Larsen er budskabet klart. Sejren er i højsædet, og hans Herning Fremad tropper har altid blikket rettet mod de tre point. Optakten har været med blande resultater, men det mindsker ikke forventningerne, holdet går benhårdt efter top 4. 

Herning Fremads herre-hold i Jyllandsserien er ikke et hold, man skal afskrive frem mod forårssæsonen. Holdet har både høje tanker, men også høje ambitioner. Sigtekornet er på top 4 og for træner Svend Lund Larsen, så lyder det som minimum til at være opnåeligt. 

"Vi spiller altid for at vinde. Vi går benhårdt efter top 4. Muligheden er også tilstede, føler vi.Vi har som alle andre hold arbejdet meget med det fysiske her i opstarten. Vores opbygningspil har vi stor fokus på, det kommer forhåbenligt til, at det kan ses på banen. Og med den vej rundt kan vi “styre” kampene noget mere."

Frem mod de mange dueller, der kommer til foregå blandt de forskellige Jyllandsserie-hold, er der to stykker, som træner Lund Larsen ser frem til at slå i striden om at slutte i toppen af rækken. 

"Tjørring kampene er altid noget specielt. Men de kommende kampe mod HB (Holstebro) glæder jeg mig personligt meget til. Jeg håber og tror, vi kan spille med i den sjove ende af tabellen. Top 4 er svær lige at udpege. Men jeg forventer at Egen, Holstebro, Bramming & Kolding også selvfølgelig os selv kommer til at ligge i toppen."

Herning Fremad har haft en lidt blandet opstart, haft et par til- og afgange, men Svend Lund Larsen ser optimistisk på optakten.

"Optakten har været en omgang blandede bolsje. Vi har vundet og tabt. En masse forskellige spillere har fået chancen. Men det er nu begyndt at se rigtig fornuftigt ud, synes jeg. Der er altid lidt spillere ind og ud her frem mod forårssæsonen. Også har vi fået en fast holdleder tilknyttet. Det er kanon."


Kilde: Svend Lund Larsen