Store planer i Lind Tennis & Padel: “Vores drivkraft er lysten til at genrejse en klub, som har været helt nede”

Udendørs padelbane i Lind (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Lind Tennis & Padel, der tidligere hed KLG-Tennis, blev oprettet i 1984. Dengang havde klubben fire tennisbaner, og omkring 250 medlemmer. I dag kæmper man for at komme tilbage på sporet, og det går heldigvis den rigtige vej.

I forbindelse med etableringen af Lind Outdoor, blev der opført en padelbane på en af tennisbanerne, og på det tidspunkt var medlemstallet faldet til 42 medlemmer.

Ved klubbens generalforsamling i 2022, gik den samlede bestyrelse af, og tre nye bestyrelsesmedlemmer - Kurt Skræddergaard, Ole Krøjgaard og Carsten Bundgaard - trådte til med det formål at genrejse klubben, og integrere padel som en del af konceptet.

“Vores drivkraft er lysten til at genrejse en klub, som har været helt nede, og et år efter vi er trådt til, kan vi allerede se tegn på at det vil lykkes. Dermed bliver der overskud til at arbejde videre med vores fremtidsvisioner, om at skabe en moderne idrætsforening med en bred vifte af tilbud til vores medlemmer,” fortæller formand Kurt Skræddergaard.

Med deres indsats for klubben, har man allerede oplevet fremgang med stigende medlemstal. I skrivende stund har hele 170 personer oprettet en profil på Pay&Play til padel, og deres lave kontingent på tennissiden har også medført en tilstrømning af medlemmer.

Det forløbne år har de arbejdet utroligt målrettet på at opfylde ovenstående, og de har i den forbindelse afholdt en masse aktiviteter. Det ændrer dog ikke på, at der er store planer for fremtiden, hvor de vil være det foretrukne tennis- og padelanlæg:

“Vi har en lang række tiltag fremover. Det indebærer omlægning af en tennisbane til hybridbane, omlægning af en tennisbane til kombineret pickleballbaner, minitennisbaner og floorballbane, og eventuelt en padelbane mere,” fortæller formand Kurt Skræddergaard og fortsætter:

“Vi ønsker også en ombygning og modernisering af vores klubhus til loungeområde, samt opførelse af et redskabshus og meget mere.”

Områdets billigste - men på knivskarpe faciliteter
Lind Tennis & Padel tilbyder spillerne en lang række tilbud, og det gælder både juniorer og seniorer. På tennissiden tilbyder klubben utroligt lavt kontingent for nye medlemmer, for at få endnu flere til at starte til tennis, og det har, som nævnt, allerede virket.

“Nye tennismedlemmer kan spille en hel sæson for 50 kr., og booke alle de baner, de har lyst til,” lyder det fra Kurt.

Endvidere har de også nabo-tennis, i samarbejde med Tjørring og Snejbjerg. Her vil de tre klubber mødes flere gange i løbet af sæsonen, hvor alle spiller mod alle.

På padelsiden tilbyder klubben, blandt andet, et specialtilbud for piger og kvinder, som kaldes "Ladies Night". Her kan fire piger, eller kvinder, booke en times padel med instruktion for 50 kr. Børnefamilier har også mulighed for at komme ud og spille padel sammen, og klubben arrangerer af og til familiedage.

Familiedagene er også en god måde at integrere de unge på, og Lind Tennis & Padel ønsker i høj grad at satse på ungdommen. Derfor lavede de sidste år også aftaler med Højgårdsskolen og Lind Skole om benyttelse af anlægget.

Lind Tennis & Padel adskiller sig fra konkurrenterne på to parametre. Dels er deres baner i god stand, og dels er de klart billigst i området. Fire personer kan spille padel for 50 kr. i dagtimerne, og for 100 kr. i aftentimerne og i weekenderne.

Men gode baner er nødvendigt, for at folk vil vende tilbage, og derfor er de så heldige, at seks pensionister løbende sørger for, at banerne er klar til sæsonstart, og efterfølgende holder dem toptrimmede i hele sæsonen.

“Det er noget spillerne sætter pris på, og det er heldigvis en ordning, som vi også kan tilbyde i de kommende år,” understreger Kurt med et smil.

Lind Tennis & Padel's baner ligger ved Alpi Hallerne i Lind, ved Herning.

Du finder meget mere om Lind Tennis & Padel på deres Facebookside og hjemmeside.

Kilde: Lind Tennis & Padel