Stor interesse for at rejse

Profilbillede
dato

Havde du også glædet dig til, at sætte dig i flyveren med en rejsedestination der havde palmer, varme og ikke mindst hvide sandstrande? Ja så kommer du til at vente et stykke tid. 

Hos Bravo Tours, som er et af danmarks største rejsebureauer, melder de lige nu alle fly booket. Så hvis du havde planlagt, at skulle afsted i efterårsferien med familien eller vennerne, ja så hedder det enten kør-selv-ferie eller en anden destination. 

Bravo Tours melder derudover, at de har haft udsolgt af ledige fly længe samt, at det ikke er muligt for dem at skaffe flere fly hjem som situationen ser ud lige nu. 

Foruden Bravo Tours kan også Spies og Tui meddele om voldsom stor stigning af interesserede rejselystne danskere. 

Det er da heller ikke en hvilken som helst solrig rejsedestination som danskerne higer efter at komme afsted mod. Her er det specielt de kanariske øer, der har de mange rejselystne danskeres fokus. 

Mangler turister

Ser man nærmere på Udenrigsministeriets rejsevejledning, er da lige præcis også både Spanien og Italien blevet grønne. Dette betyder, at de personer der har fravalgt at blive vaccineret mod corona ikke længere behøver, at spekulere over at skulle tage en test efter hjemkomst. 

Nu hvor hele corona situationen så småt er ved, at være holdt i skak, håber særligt Spanien da også på, at se flere turister henover efteråret og vinteren. Her ser mange af landets hoteller hellere end gerne, at der kommer turister hvad end det er i fly eller i bil. 

Kilde: Redaktionen