Startup virksomhed

Profilbillede

Hos Lotte og Michael Sejr i Herning, går det godt. Her driver de nemlig virksomheden ‘DenWax’ sammen, og har da inddraget hele matriklen ind i familieforetagenet.  

Her har de udviklet deres egen produktserie, beregnet til rengøring og pleje af glatte overflader lige fra læder til beton.

I virksomheden ‘DenWax’ producere de ikke kun deres eget produkt, de sælger det også. Men hvad er ‘DenWax’ så tænker du nok, jo ser du. DenWax er en række af produkter indenfor rengøring og plejemidler. 

Siden parret tilbage i år 2014 købte opskriften af den daværende producent, har de efterfølgende fået den rettet til således, at det nu er deres helt eget naturprodukt. Derudover står de også selv bag både navn, logo og hvad der ellers medfølger til produktet. 

Selvom produktet ‘DenWax’ er en produktserie består de to primære hovedprodukter af en sæbe samt et plejemiddel. Hvor sæben kan anvendes til rengøring af alverdens glatte overflader går plejemidlet derimod ind og beskytter. 

Messer

Måden hvorpå den lille familie får solgt deres produkter, er primært ved salg på messer rundt omkring i Danmark men også udlandet. Det lyder umiddelbart ikke af så meget, men da der både er slotsmesser, livsstilsmesser, julemesser ja så bliver hver weekend hurtigt booket. 

Som enhver anden iværksætter kan nikke genkendende til, kommer succesen ikke af sig selv. Men på trods af, at det kræver virkelig mange timers arbejde, ville familien Sejr ikke være foruden deres lille fælles familieprojekt. 

Kilde: Redaktionen