Speedway-formand hædret

Foto: Herning kommune.
dato

Herning Byråds årlige idrætslederpris er blevet uddelt.

Kenneth Emil Nielsen, formand for Herning Speedway Klub, modtog mandag aften Herning Byråds årlige idrætslederpris. Han får prisen for sin utrættelige indsats for den lokale speedwayklub, som har oplevet stor fremgang de seneste par år.

- Du er god til at snakke med alle, lige fra de yngste kørere på tre-fire år og til de ældste, som nærmer sig pensionsalderen. Du brænder ikke bare for sporten, men for mennesker. For at gøre en forskel, sagde borgmester i Herning Kommune, Dorte West, ved uddelingen af idrætslederprisen i byrådssalen i Herning.

- Du bruger mange, mange timer i Herning Speedway Klub. Både som træner, men også som én, man altid kan komme til og få et smil, en opmuntring og et godt råd fra. Du har en meget stor andel i den vækst, Herning Speedway Klub har oplevet de seneste par år.

Et rart sted at komme
Borgmesteren slog også fast, at miljøet i speedwayklubben beskrives som behageligt.

- Det er simpelthen et rart sted at komme, for der er plads til alle, og det giver et rigtig godt sammenhold.

Herning Speedway Klub er nu én af de største klubber i Danmark, målt på aktive udøvere. Og det vel at mærke efter næsten at have været tømt for medlemmer for blot et par år siden.

Med prisen følger 10.000 kroner fra Nordea-Fonden. Sidste år tilfaldt prisen Jesper Lauridsen fra floorbalholdet Sunds Seahawks FC.

Til stede i byrådssalen ved prisuddelingen var også mange af de 45 idrætsudøvere, som får tildelt Herning Kommunes hæderspris for 2022. De har alle udmærket sig ved at vinde for eksempel mesterskaber eller have deltaget på landshold, OL, VM eller EM.

Se listen over modtagerne af hædersprisen her.

Du kan også finde en fotofil her - på billedet er det Kenneth Emil Nielsen og borgmester Dorte West. 


https://www.herning.dk/nyheder/2023/speedway-formand-haedret/
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.