Sløj første halvleg til grund for Herning f. H-nederlag

Profilbillede
dato

Herning f. H. tog søndag imod gæsterne fra Lemvig Nissum Håndbold 2. Til trods for hjemmebanefordelen kunne Herning f. H. ikke drage fordel af den, da de tabte 14-20 til Lemvig Nissum Håndbold 2.
Søndagens kamp blev til en ærgerlig affære for hjemmebaneholdet fra Herning f. H, da det mødte et mere veloplagt Lemvig Nissum-mandskab, der løb med sejren. Derfor var det også en noget slukøret Ulrik Villadsen træner for Herning f. H., vi fangede til en reaktion på kampen.

En ukoncentreret første halvleg blev dyr. Vi fulgtes ad til stillingen 2-2, men et godt spillende Lemvig hold rykkede fra os til 3-9, inden vi fandt lidt rytme igen, så vi gik til halvleg bagud 5-11. Vores angrebsspil fungerede ikke rigtig, da vi lavede tekniske fejl og brændte for meget.
Anden halvleg startede bedre, og vi hentede lidt ind på Lemvig igen, men desværre var forspringet for stort til, at det kunne hentes, og vi ender med at spille en lige anden halvleg.

Det gik bare ikke, som det skulle og ifølge træneren er der flere ting, som ikke lykkes.

Vores forsvarsspil var ikke så godt, og der blev givet for mange store chancer, så der gik alt for mange mål ind.
Det var reelt her, vi tabte kampen, da vi i samme periode ikke var skarpe i angrebet, hvor vi brændte alt for mange chancer.

Selvom der ikke var nogen point til hjemmeholdet, kunne Ulrik alligevel se lysglimt i mørket.

Nicolaj Larsen stod en god kamp, på trods af at han ikke fik meget hjælp af sit forsvar.
Ditlev Voss spillede en god angrebskamp og var mere direkte i hans spil. Ligeledes spillede Lucka Villadsen en god anden halvleg"

På søndag den 20. marts møder Herning f. H. Borris og Rækker Mølle Håndbold.
Kampen fløjtes i gang klokken 13:15 i Rækker Mølle-Hallen.

Kampens resultat: 14-20 til Lemvig Nissum Håndbold 2
Række: U-13 Drenge A