Skarpheden udeblev for Herning Fremad i chanceorgie

Ringkøbing IF - Herning Fremad (Foto: Jesper 'Pinkii' Christensen)
Profilbillede

Herning Fremad skulle fredag forsøge at sikre point, da de var taget til Green Arena (Ringkøbing), hvor Ringkøbing IF ventede. Men ingen af holdene trak sig sejrrigt ud af kampen, der endte 2-2.

Herning Fremads medieansvarlige, Jesper 'Pinkii' Christensen, havde følgende at sige efter det uafgjorte resultat på udebane.

“Vi er ikke helt ovre vores børnesygdom med at brænde på de kæmpe chancer. Specielt i 2. halvleg er det helt skidt, og vi har omkring 20 afslutninger på mål, hvor 5 er kæmpe kæmpe store. Vi har igen bolden meget, og det virker også til at vi er i bedre form end Ringkøbing var."

"De får et par uheldige skader, og har reelt ikke noget at skifte med i det meste af anden halvleg, hvor de konstant har en spiller nede med krampe. Heldigvis redder vi det ene point hjem i overtiden selvom vi (igen) føler at vi skulle have vundet!.”

Jesper 'Pinkii' lagde mærke til flere ting i kampens forløb fra sit hold og pointerede her, hvorfor kampen endte, som den gjorde.

“Vi kan simpelthen ikke blive ved med at brænde så meget som vi gør. Det vil vende, og så snart det gør det, så kommer sejrene også!”

Et uafgjort resultat behøver dog ikke kun at have negative elementer i sig, hvilket medieansvarlig Christensen også holder fast i med de positive takter, der trods alt var at finde i holdets præstation.

“Jeg synes da, at det er fedt at det var Alexander Smith der scorede det afgørende mål, og samtidig har 1. års Senior, Tue Vilstup Laursen, scoret sit debutmål, og han lavede en assist. Konge!”

Herning Fremad spiller igen i morgen, tirsdag den 16. august, hvor de møder Holstebro Boldklub på Herning Fremad's Kunstgræsbane 1 med kickoff klokken 19:15.

Kampens resultat: 2-2
Række: Herrer Jyllandsserien

Mål
21'1-0Zacharias Sørensen (Str.)
28'2-0Peter Siggaard Buelund
64'2-1Tue Vilstup Laursen
92'2-2Alexander Bengtson Smith

Kilde: Medieansvarlig Jesper 'Pinkii' Christensen, Herning Fremad - Herrer Jyllandsserien