Skal du med til VM i ridning i Herning?

Profilbillede

Elsker du ridesport, går du til ridning eller bare er helt pjattet med heste, så kan du allerede nu begynde, at sætte kryds i kalenderen næste år. Her kommer sommeren 2022 nemlig til, at handle om VM i ridning. Eventet som forventes, at tiltrække flere tusinde mennesker er da også allerede godt i gang med forberedelserne som skal foregå i Herning. 

Som nogle af de første elementer der skal være på plads er placeringen for hvor det hele skal foregå. Derfor havde arrangørerne fra Det Internationale Rideforbund også været ude ved Jyske Bank Boxen og kigge samt godkende lokaler til eventet. 

Her var de meget imponerede over lokalerne, der da også ser ud til at komme til at, danne rammerne for eventet der løber af stablen den 6.-14. august 2022.

Lidt for enhver smag

Foruden Jyske Bank Boxen bliver også MCH Arena en vigtig del af eventet, da der også her vil blive afholdt mange forskellige ridediscipliner under eventet. 

Er det ikke hele familien som er lige så interesserede i heste, så bare rolig. Der vil nemlig også blive skabt et stort børneområde, hvor der vil være rig mulighed for, at blive underholdt. 

Kilde: Redaktionen