Skader og træthed medførte nederlag til Herning f.H.

Profilbillede
dato

Mandagens opgør mellem Herning f. H. og Søndermarkens IK endte i et ærgerligt nederlag på hjemmebane til mandskabet fra Herning f. H..

Vi er en anelse trætte af corona i truppen, og er rigtig ærgerlige over resultatet. Vi stod lige ved halvleg, men midt i 2. Halvleg falder vi lidt ud i 5 minutter, og det udnytter Søndermarkens IK. En af vores bærende kræfter udgik efter 5 minutter med en skade, hvilket også var megaærgerligt.

Sådan lyder den umiddelbare reaktion fra trænerteamet:

På trods af, at Søndermarkens IK besejrer Herning f. H., er der alligevel visse lyspunkter fra kampen, jacoben lægger vægt på:

Vi havde 2 debutanter med. Mynthe og Liva, og de gjorde det vildt godt. Derudover var Karoline igen i topform, og spillede kanon kamp. Som altid er hun god i forsvaret og dette mærkede Søndermarkens-spillerne tydeligt.

Rafn mener, at holdet skal oppe sig på visse punkter, inden næste kamp:

Flere skud udefra. Det nytter ikke noget at vi ikke udnytter dette overhovedet. Det bliver for nemt at dække op overfor.

Den næste modstander, mandskabet fra Herning f. H. møder, er Viborg HK. De spiller i Sportscenter Herning mandag den 24. januar med kampstart klokken 18:15.

Kampens resultat: 19-25 til Søndermarkens IK
Række: U-13 Pige AA

Kilde: Jacob og Anne-Mette Rafn, Herning f. H. - U-13 Pige AA