Sikker sejr til HIH over Skanderborg Håndbold

Profilbillede
dato

Af Jonas Hooge // Herning Ikast Håndbold

Der var ingen slinger i valsen her til aften, da vi på udebane besejrede Skanderborg Håndbold ganske sikkert med 29-16 efter 16-5 ved pausen.
Efter lørdagens nederlag til Team Esbjerg, så havde vi noget at revanchere i aftenens kamp mod Skanderborg Håndbold, og vi satte os fra start på kampen, og overlod intet til tilfældighederne.
Efter ti minutter af første halvleg bragte Emma Friis os foran med 7-1, og så var stilen lagt for resten af halvlegen.

Skanderborg havde mere end svært ved at score på en stærkt spillende Sabine Englert, der havde en redningsprocent i første halvleg på 72,2!
Hun blev godt bakket op af forsvaret, der igen var kittet rigtigt sammen, og oppe i den anden ende, var træfsikkerheden igen i top.

Line Mai Hougaard scorede halvlegen sidste mål til 16-5, og så vidste selv de mest inkarnerede Skanderborg-fans nok godt, at den kamp på en eller anden måde var afgjort.

Anden halvleg
Som vi har været gode til i denne sæson, når vi har haft en stor pauseføring, så formåede vi igen i dag, at holde koncentrationen efter pausen, og holdet fortsatte med at klø på i starten af anden halvleg.

Der blev skiftet en del ud i formationen, og det medførte naturligt nok, lidt flere mål til Skanderborg, blandt andet grundet flere tekniske fejl fra vores side, og midtvejs i halvegen var stillingen således 21-12.

Skanderborg fik halet yderligere ind på os til stillingen 21-14, hvilket fik Kasper Christensen til at tage sin sidste timeout, og efter en god peptalk, fik vi skuden tilbage på ret køl, og kunne køre en ganske sikker sejr i hus.

Dermed kom der ny selvtillid på kontoen, inden kampen på søndag, hvor vi på udebane møder MTK Budapest i første kamp af to om kvalifikation til EHF European League.

Sabine Englerts redningsprocent faldt naturligt nok en smule som kampen skred frem, men endte stadig med imponerende 53%, mens Line Mai Hougaard tog sig af topscorerværdigheden med seks mål.