Serie 3: Herning Fremad taber ude mod Bording

Bording IF - Herning Fremad (Foto: J. Pinkii)
Profilbillede
dato

Lørdag skulle Herning Fremad møde Bording IF på udebane. Desværre var det et slukøret udehold, der måtte rejse hjem fra Vestjysk Bank Arena, Bording med et 2-1-nederlag.

Derfor var det også en ærgerlig Herning Fremad-træner, Jesper 'Pinkii', vi fangede efter kampen.

“Det er altid skuffende at tabe. Specielt i endnu en meget lige kamp. Dem har vi haft rigtig mange af i denne sæson. Lige nu tipper de afgørende situationer bare ikke vores vores."

"Vi er bedst spillende i første halvleg, hvor Bording er bedre i anden! Men det er de små ting der gør det i dag. Vi skaber ikke ret mange chancer og holder Bording fra de helt store chancer. Så det skulle næsten ende som det gjorde.”

Jesper 'Pinkii' mener også, at der var plads til forbedring, hvor især holdets tendens til at skrabe advarsler til sig er en hæmsko.

“Vi skal længere frem på banen når vi har bolden, flere folk i feltet og så skal vi stoppe med de dumme gule kort. Det koster for meget, når vi skal satse.”

Nederlaget til trods, var der ifølge Jesper stadig positive elementer, man kunne tage med videre til næste opgør.

“Denis Bendtsen Akcay får kampens spiller med syv stemmer, men også midtbanegeneralen Casper Ljungberg og unge Sebastian Sig på midtbanen var gode igen i dag!.”

På lørdag den 8. oktober er der lokalopgør, når Herning Fremad skal møde Herning KFUM. Kampen fløjtes i gang klokken 16:00 på Herning Fremad's Kunstgræsbane 1.

Kampens resultat: 2-1 til Bording IF
Række: Herrer Serie 3

Mål
28'1-0Nicolas Kristensen (Str)
83'2-0Oliver Klausen Hillersborg
89'2-1Casper Fogh Ljungberg
Kilde: Træner Jesper 'Pinkii', Herning Fremad - Herrer Serie 3