Serie 3: Herning Fremad holder fast i toppen efter sejr

Herning Fremad Serie 3 Herrer (Foto: J. Pinkii)
Profilbillede
dato

Lørdag eftermiddag var scenen sat på Herning Fremad's Kunstgræsbane 1, da Herning Fremad fik besøg af Ikast FC, der inden 12. runde huserede på førstepladsen.

Herning Fremad virkede dog ikke til, at lade sig kue af gæsternes topplacering, da de sendte Ikast FC hjem med et 2-1-nederlag. Men sejren kom bestemt ikke i hus på nemmeste vis, indrømmer Jesper 'Pinkii':

“Efter at have overlevet et stormløb mod vores mål i anden halvleg, så er vi selvfølgelig utrolig lettet over at tage alle tre point mod de unge Ikast FC-drenge. Efter de første 30 minutter var jeg slet ikke i tvivl om at vi ville vinde 5-0. De blev slet ikke farlige, og med mere skarphed kunne vi have scoret yderligere.”

Men skarpheden udeblev, og det fik Ikast FC tilbage i kampen. Usikkerheden var til at se på Fremads hold, og Ikast pressede på til sidste fløjt.

“Ligeså stille og roligt begynder Ikast at vinde midtbanen og så begynder vi at lave fejl og usikkerheden breder sig. En usikkerhed på bolden, som aldrig rigtig forsvinder.”

“I anden halvleg scorer Ikast, og så forsvarer vi os mere eller mindre resten af kampen. Okay, vi har flere omstillinger som kunne have givet mål, men Ikast har flere nedfaldsbolde i det lille felt og mange indlæg, så vi var meget lettede da dommeren fløjtede af,” understreger 'Pinkii'.

Men Fremad havde en strålende start på kampen, og den første halve time er også den 'Pinkii' hæfter sig ved. Kampen kunne måske være lukket tidligere i denne periode, mener han:

“De første 30 minutter går rigtig godt. Vi får skubbet spillet frem og lukker helt af bagude. Vi kunne også have været foran med mere end de 2-0 ved pausen, som måske havde lukket kampen tidligt. Fighten kan man ikke tage fra holdet! Det var super i dag.”

Til sidst lader Jesper 'Pinkii' roserne dale ned over sine spillere. Foruden kampens spiller, Morten Bækgaard, var der flere spillere der gjorde en god figur i kampens løb.

“Morten Bækgaard spillede en flot kamp i det centrale forsvar og blev fortjent kampens spiller! Også de tre U19-spillere Oliver, Ali og Nickolas gjorde god figur, og Ali Isajev fik endda scoret. Martin Høj var også rimelig sikker i hans indgreb i dag.”

På torsdag den 20. oktober skal Herning Fremad møde Kibæk IF. Her har de muligheden for at spille sig op på andenpladsen, der giver adgang til playoff-kampe om oprykning. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på Kibæk Krydsfelt.

Kampens resultat: 2-1 til Herning Fremad
Række: Herrer Serie 3

Mål
11'1-0Ali Isajev
22'2-0Søren Jørgensen
55'2-1Laurits Haarby Albertsen
Kilde: Træner Jesper 'Pinkii', Herning Fremad - Herrer Serie 3