Samling af gårdbutikker og vejboder i Herning

Foto: Et fællesskab på Facebook har gjort det muligt at finde ud af, hvor i Herning man kan købe helt friske råvarer fra gårdboder.
Profilbillede

Herning Kommune er med sine godt 50.000 indbyggere et område rigt på gode indkøbsmuligheder og butikker. Disse indbefatter dog også et væld af små gårdbutikker og vejboder. Dem kan du måske snart se samlet ét sted, hvis du gerne vil støtte små lokale udbydere.

Det er Facebooksiden ”Gårdbutikker og Vejboder – Herning”, der ønsker at samle informationer om alle de små lokale udbyderes tilbud ét og samme sted. 

Herning er nemlig ikke blot en kommune, hvor du kan finde et væld af indkøbsmuligheder, butikker og dagligvarekæder – det er også en kommune fyldt med selvstændige erhvervsdrivende eller private personer, der har spændende og måske hjemmeavlede produkter at byde på.

Hører du til de herningensere, der ønsker at handle bæredygtigt, lokalt eller måske tilmed økologisk, så er dette stedet af finde sine udbydere.

Udbud og efterspørgsel afgør det hele

Og det er netop udbud og efterspørgsel, der er afgørende for om de små vejboder og gårdbutikker har succes. Synlighed eller god markedsføring er selvfølgelig også vigtigt.

Ved du ikke, at de pågældende vejboder og gårdbutikker eksisterer, så er det nemlig også svært at støtte dem. Det er der nu ved at blive lavet om på.

Ved netop at sprede budskabet om ét sted, hvor herningensere kan søge informationer om disse boder, så er der mulighed for større succes.

Så måske du kender til én, der ønsker at handle i disse boder eller tilmed har en bod, så kan det være en hjælp at dele budskabet om deres fællesside på Facebook.

Se mere her

Kilde: Redaktionen