Sadin viste vejen da KFUM besejrede Tjørring med tenniscifre

Profilbillede
dato

Herning KFUM (2) tog en overbevisende sejr på 6-1 over Tjørring IF i fredagens fodboldkamp på KFUM Idrætscenter.

Hjemmeholdets træner, Michael Randers, var meget tilfreds med holdets præstation og mente, at der var en stor klasseforskel mellem de to hold, selvom Tjørring IF havde flere nye spillere med.

En af kampens store helte var Herning KFUM's Sadin, der scorede et hattrick mod sin gamle klub. Træner Michael Randers fremhævede Sadins præstation og kaldte ham "klasse i dag".

Herning KFUM fulgte deres gameplan til punkt og prikke og formåede at smadre Tjørring IF med en føring på 5-0 allerede i første halvleg. Ifølge træner Michael Randers var kampen dermed afgjort tidligt.

Selvom Herning KFUM opnåede en stor sejr, mente træner Michael Randers, at holdet kunne have scoret endnu flere mål. Han påpegede dog, at spillerne måske hyggede sig lidt for meget i anden halvleg. Han mindede om, at holdet normalt scorer to-cifrede antal mål mod Tjørring IF og håber på at forbedre sig yderligere i næste kamp.

Træner Michael Randers mente, at alt lykkedes for holdet: "Klasseforskel endnu engang. Selvom de havde en del andre spillere med, var der kæmpe klasseforskel. Alt lykkedes. Vi følger vores gameplan, og går ud og smadre dem 5-0 i første halvleg. Så var det ligesom afgjort."

Herning KFUM (2)-spiller, Ahmet 'Gamle' Yilmaz, giver også sin reaktion på kampen:

"Vi legede med dem igen i dag, drenge. Det er sgu en fornøjelse at bruge sin fredag aften på!"

Næste kamp for Herning KFUM (2) er fredag 6. oktober, hvor de skal møde Feldborg/Haderup IF på Feldborg Savværk Arena. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 6-1 til Herning KFUM (2)
Række: Serie 4 Herrer

Kilde: Højre dør Michael Randers, Herning KFUM (2) - Serie 4 Herrer