OPRYKNING: FodboldHoldet Herning sikrer førstepladsen på sublim vis

FodboldHoldet Herning har sikret oprykning til Serie 3 (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

FodboldHoldet Herning leverede en imponerende præstation, der sikrede dem førstepladsen og oprykning, da de fredag aften besøgte Vestjyllands forsikrings Arena i Snejbjerg. Efter en hård kamp kunne FodboldHoldet Herning tage hjem med en velfortjent 1-2-sejr og tre point.

Efter kampen blev FodboldHoldet Hernings cheftræner, Nikolaj Molsbak Grønbæch, fanget af VORES By Herning for at kommentere på kampens forløb. Han forventede en svær kamp, da Snejbjerg ønskede at vinde, mens FodboldHoldet Herning kunne nøjes med en uafgjort for at sikre sig oprykning.

“Det blev som forventeligt en svær kamp. Snejbjerg skulle vinde og vi skulle blot nøjes med krydset for ar sikre os oprykning. Vi styrer spiller fra start til slut, dog bliver vi lidt for overgearet og falder lidt sammen i perioder i anden halvleg. Vi vinder helt fortjent 1-2 og rykker dermed op 1 runde før. Stor ros til Snejbjergs målmand, han stod en rigtig flot kamp.”

Cheftræner Molsbak Grønbæch fremhævede holdets sammenhold som afgørende for sejren over Snejbjerg SG&I. Han var glad for spillernes præstation og fremhævede Hamid, Lasse og Gustavo som nøgleaktører i kampen

“Vores sammenhold var outstanding. Hamid spiller en stor kamp. Lasse og Andreas bliver begge kampens spiller, og de leverede rigtig flot. Men jeg syntes, at hele holdet fortjente ankerkendelse og ros.”

På fredag den 16. juni møder FodboldHoldet Herning, Vildbjerg SF. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på Holtbjerg Idrætsanlæg.

Kampens resultat: 1-2 til FodboldHoldet Herning
Række: Herrer Serie 4

Mål
50'0-1Talal
51'0-2Gustavo “La pulga”
70'1-2Ukendt
Kilde: Cheftræner Nikolaj Molsbak Grønbæch, FodboldHoldet Herning (2) - Herrer Serie 4