Oplev TV2 i Herning Kongrescenter d. 22. Maj

Profilbillede
Sandra Pedersen

Det 40 år gamle århusianske band TV2 har lavet en akustisk tour, som de turnerer rundt med i Danmark, og heldigvis kigger de fire musikere forbi Herning d. 22. Maj på kongrescentret.

De vil gerne have folk til at rykke tættere sammen og hylde nærværet og glæden - på behørig afstand - efter pandemien har skabt store vidder mellem os mennesker.

“Vi kommer som altid med fred og kærlighed”, fortæller Brandt. “Vi finder de sange fem, som nærmest synger sig selv.”

Det populære band startede med at indspille deres folkekære sange om hverdagens trivielle scener og om kærlighed allerede tilbage i 80’erne, og deres formål med musikken har altid været at skabe sange, som tiden trængte til. Bandet er i dag et af de ældste bands i Danmark, som stadig er aktive. Under deres selvopfundne ironiske slogan “Danmarks Kedeligste Orkester” har bandet med forsangeren Steffen Brandt i front gæstet de store koncertscener landet over gennem de fire årtier. De har blandt andet spillet på Grøn Koncert, Roskilde, Skanderborg og mange flere.

Mød de fire musikere Steffen Brandt, Hans Erik Lerchenfeld, Sven Gaul og Georg Olesen d. 22. Maj på Herning Kongrescenter, hvor de glæder sig til at sparke 40-årsfesten i gang med gamle klassikere og nyere kendinge.

Biletter kan købes her.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler